NY BLOGG!

Da her jeg bestemt meg for at jeg har skiftet blogg. Jeg begynner å blir lei raske og kjedelige innlegg, så jeg ville starte på nytt. På den nye bloggen har jeg allerede fått mye tilbakemelding. Jeg blir så glad :D

Følg meg på den nye bloggen min ! Trykk på bildet.

Forresten er denne bloggen akuratt 3 år i dag. Går egentlig sykt fort :)

Endelig helg

Da kan jeg endelig si at denne uka er unnagjort. Så herlig å være ferdig med alt av skolearbeid osv. I kveld skal jeg opp til Hanne. Tror vi kommer til å se på The Voice og være på macen.  Koselig!

 

Hva skal du gjør i helgen?

 

 

24.10.2013

Dagene min går til skole i denne uka. Vi har hatt utrolig mye å gjøre. Matteprøve, Naturgfagprøve og media. I mediaen har vi dubbet en liten film og så har vi lagt på stemmene og forskjellige lydeffekter. Føler at vi altid får liten tid til å gjøre ting bra. Alt blir bare et stress. Imorgen har vi naturfagprøve, noe som jeg tror kommer til å gå bra. Har øvd en del og tror jeg kan det meste. Om ikke så alt fo lenge skal jeg gå å trene og så blir det litt mer øving. Gleder meg bare til denne uka er over..

Som sagt legger jeg ut noen innlegg på den andre bloggen min. Klarer ikke å bestemme meg for hvilken jeg skal bruke. Du finner den HER

 

Har dere mye å gjøre på skolen?

Fall beauty


Min dag startet ganskje tidlig. Stod opp klokken åtte for å passe noen unger. Passet dem ikke så veldig lenge, men koselig var det uansett. Ellers så har det vært utrolig fint vært i dag + at temperaturen var skikkelig herlig. Ikke for kaldt og heller ikke for varmt. Elsker slike dager! Har også vært med Hanne og tatt noen bilder. Var mange som ble uklare, men noen funket fint. Ellers så har vi sett på The Voice. Kjekkest av alt er jo at han som sang sist og kom videre er ifra byen :)

Hva har dere gjort i dag?

tiende oktober

Bare jeg som føler at det er søndag i dag?  Har ikke gjort noe spessielt i dag. Hanne overnattet hos meg i natt + at vi tok oss en tur på trening tidligere. Vi har ikke gjort noe spessielt ellers. I går fikset jeg et design + header til en blogg. Vi holdt på i over en time, men med hjelp fra Hanne fikk vi det til. I kveld skal jeg heller ikke gjøre noe spessielt. Kanskje se en film.

Hva har dere gjort i dag?

Lørdagen

 
Lørdagen min har gått i ingenting.. Var i byen fra klokken 11, og kom hjem for ikke alt for lenge siden. Fant denne søte cola flasken med marc jacobs design. Den skal definitivt får en plasse på rommet mitt. Elsker den! Holder på å planlegge litt forskjellig til rommet mitt. Er så lei alle pastellfargene. Ellers skulle egentlig jeg og hanne ha en photoshoot, men siden været er så forskjellig gidder vi ikke. Vi har allerede planlagt en annen photoshoot, som vi gleder oss til å utføre. Mer informasjon om den kommer sikker senere. Skal i bursdag til tanten min snart, så må stikke.

Ha en fin lørdag!

Fredag!

i

Endelig fredag dere! Er så herlig å tenke på at jeg kan sove leenge i morgen, istedet for klokken 6. Her hjemme har det stort sett regnet, så jeg har ikke hatt mulighet til å ta noen bilder. Har gått i joggebokse i hele dag, så jeg gadd heller ikke å skifte. Hvis det er bedre vær i morgen, så kan det vær jeg tar noen bilder. Hanne skal overnatte hos meg i morgen + at  søsteren min har bursdag på søndag. Det blir kkooooss♥

Ha en fin helg allesammen!

Nytt designI dag klarte jeg endelig å finne meg et bloggdesign som jeg likte. Jeg har ordnet en god del på designet, både med farge, header osv.  Er superfornøyd, og jeg kjenner at jeg får bedre motivasjon til å blogge.

 

Hva synes du om det nye designet

Oppdatering

Har ikke blogget på lenge nå.. sorryy. Grunnen er at jeg begynte på vidergående på mandag, og jeg har ikke fått tid til å ta bilder o.l. Jeg har begynt på Medier og kommunikasjon, noe som jeg er fornøyd med. Vi har ikke begynt ordentlig meg mediafagene, men det kommer etterhvert. Jeg og Hanne kom dessverre ikke i klassen sammen, noe som vi synes er kjipt. Vi får bare prøve å gjøre det beste ut av det. Ellers har jeg allerede blitt kjent med en del folk, og har fått et godt førsteinntrykk av klassen. Gleder meg til å begynne skikkelig, så jeg får lære mer om foto og redigering.

Hvilken linje går dere på?

åttende i åttende Verdens beste mamma har bursdag idag, så da blir det feiring med familie. Gjestene komme nå, så jeg har nesten ikke tid til å stikke innom her. Dette er da det jeg har på meg idag. Kjolen er fra bikbok!  Synes at det er så merkelig å gå med den kjolen, tenker alltid bare på den dagen vi fikk vitnmålet! Hadde den på meg da også. Uanset.. Gratulerer med dagen mamma ♥

Rosa pannekakerTidligere i dag startet jeg og Aurora med å lage pannekaker. Mens jeg stekte dem sendte jeg fristende snapchat bilder til Hanne og Vilde, å spurte om de ville ha på tull. De endte med at det ble serriøst, så begge kom ned så fort jeg spurte. Laget noen vanlige og noen rosa. Bruker en sånn konditorfarge som man bare tar litt av. Ellers så har jeg, Hanne og Vilde vært hos V. Vi så på film egentlig hele tiden, og begge var bra. Vi så Charlie St.Cloud og Just my luck! 

Hva har dere gjort i dag? :)

Sunset love


Noen bilder som jeg og Karina tok på moloen samme dag som vi møttes igjen! :)

Hva synes dere om bildene?

Hyttetur

Siden jeg ikke fikk blogget så mye mens jeg var på ferie, har jeg fortsatt en del bilder som jeg vil dele med dere.  Vi var på hytta fra en torsdag til lørdagen. Første dagen grilla vi litt i fjæra, og senere hadde vi photoshoot. Vi har også gått tur, plukket multebær, spillet yatzy for hundrede gang og bare hatt det gøy.  På hytta har vi jo ikke strøm eller tv, eller innedo! Vi har et sånnet ekkelt utedo som jeg prøver å unngå. Så mens vi var der brukt jeg å karina ett do som tilhører noen andre. Var helt fint å være der, helt til jeg skremte Karina med at det kanskje stod en mann nedi doen. Skremte meg selv tilslutt da.. heh. Ellers gjore ikke så mye. Gikk bare i koseklær, usminket og fine.


"photshoot" i elvar, kult det..
Har du vært  på hyttetur i sommer? Hva gjorde du? 

Hjemme

I går kom jeg hjem fra Nord-Norge. Har hatt det utrolig koselig i to uker, men jeg kjenner likevel at det er godt å komme hjem. Vi begynte å reise i 8 tiden i går. Flyet gikk ikke før klokka 5 så vi var i Tromsø en stund. Kjøpte litt derfra, men ikke så mye siden vi hadde så mye i kofferten fra før av. Skal vise de nye tingene etterhvert. Har også filmet mye i ferien,så videoen kommer så snart den er klar. Har bestillt mac så jeg tenkte at jeg skulle lage den der. Jeg og Karina hadde også en photoshoot på hytta, som jeg er veldig fornøyd med! Må bare redigere dem. Men nå må jeg ut i sommervarmen, har ikke hatt den på over 2 uker..

Photo booth

I dag kom i hjem fra hytta igjen. Har hatt det utrolig koselig uansett vær. Vi har hatt en photoshoot som jeg er utrolig fornøyd med. Skal vise dem når jeg kommer hjem. Må bare redigere dem først. Karina reiser på mandag, så jeg får ikke sett henne mere etter det. Not cool... Ellers vil jeg dele disse fine bildene som vi tok i photo booth her en dag. Ville bare stikke innom å si at jeg ikke får blogget mer før jeg kommer hjem. Snakkes!

Solnedgang

Sitter å blogger på Karina sin mac. Har ikke egentig tilgang til internett, men ja.. Vi kom hit på torsdag og på fredag tok vi disse bildene på en molo. Har filmet masse ettersom jeg skal lage den videoen. Tviler på at jeg kommer til å blogge noe særlig mere. Men uansett ha jeg masse bilder som jeg kan dele med dere når jeg kommer hjem :)

Da reiser jeg!

(redigert i photoshop)

Da er det endelig min tur til å reise på ferie. Jeg er reiser ikke akuratt til syden for å si det sånn, men likevel kommer det til å bli kjekt. Jeg reiser til Nord-Norge imorgen, og skal være der i to uker. Gleder meg til å treffe alle igjen etter et år med ventetid. Jeg er ganske sikker på at jeg ikke får blogge så mye (kan ikke si jeg blogger mye nå heller), men kanskje hvis jeg er med Karina å tar bilder kan jeg kanskje få låne hennes pc.  Ellers ønsker jeg allesammen en fin ferie videre.

Hvor skal dere på ferie?

Happy day

I dag tenker jeg at de fleste i Norge fikk vite hvilken linje de kom inn på på vidergående. Jeg kom inn på Medier og kommunikasjon på vågen,og er superglad!!! Ahh, gleder meg såå mye. Hanne kom også inn, noe jeg er veldig glad for. Har forresten vært i byen med hanne idag. Kjøpte ikke noe spessielt siden jeg var på shopping i Stavanger igår. Bare en bikini underdel. Vi var også ute å tok noen bilder.. Se så glade vi er!! Ellers, så reiser jeg på ferie om akuratt en uke. Gleder meg!

Hva kom dere inn på?

Hyttetur

Har vært på hyttetur med Hanne og familien i hele dag. Vi dro dit i 13 -tiden og var fremme ikke så lenge etterpå. Med engang vi kom, satte vi opp trampolinen og hoppet mens vi hørte på musikk. Var ganske fint vær i dag, men det var ikke så fryktelig varmt. Likevel bestemte vi oss for å bade.Var sykt kaldt i begynnelsen, men det ble varmere etterhvert. Ellers har vi sett på film. Var ikke så mange å velge mellom så vi endte opp med "olsenbanden på rockeren" haha. Vi har også grillet, tatt bilder og egentlig bare kost oss.


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Hva har dere gjort i dag? Er det fint vær der du bor?

Summer shade

Har ikke fått gjort så mye i dag. Stod opp klokken 10 og spiste frokost med søsteren min. Tidligere i dag regnet det sykt mye... Når er det opphold, så da har jeg tatt meg tid til å ta litt bilder. Vet ikke hva jeg skal blogge om siden jeg ikke får gjort så mye. Gleder meg bare til jeg skal reise til Nord-Norge.  I kveld er det trening med Hanne! Skal bli godt å få komme i gang igjen :)

 

Hva har dere gjort i dag?

Vitnemål

I går var det den siste dagen på ungdomsskolen. Først fra tirsdag har hele klassen vært på klassetur til Evje. Vi kom hjem 2 timer før vitnemålet skulle deles ut, så det var ganske stressende. Da vi kom hadde rektor en tale. Etterhvert kom hver klasse opp på scenen, hvor lærerene fortalte hva vi hadde gjort i løpet av disse tre årene. Så fikk vi vitnemålet. Fikk 4 på både bokmål og nynorsk, og er superfornøyd! Jeg kom ikke opp i muntlig!. Da vi hadde fått vitnemålet gikk vi ut for å spise kake og bare snakke med de andre, og så inn i klasserommet hvor vi ga gaver til lærerene. Den ene læreren hadde laget en powerpoint hvor hun sa noe om alle. Koselig. Senere gikk alle i klassen + lærerene ned på en kinarestaurant. Da vi var ferdige litt over 11, tok vi farvel med lærerene og de andre i klassen. Utrolig trist at vi ikke skal være samlet lenger, men godt er det å være ferdig med skolearbeid. Det er sommerferie!!

23:13Endelig er de skriftlige eksamene over. Er såå herlig å tenke på at det gjort.. Nå er det bare muntlig eksamen som står for tur, noe som jeg gleder meg til å bli ferdig med. Kan ikke vente til jeg blir ferdig med ungdomsskolen og at sommerferien skal begynne. Har vært utrolig fint vær ute i dag. Varmt var det også..Har vært med Sandra og Hanne tidligere i dag. Var ute i flere timer, og jeg har rukket å bli solbrent. Siden det ble så fint vær i dag tok jeg muligheten til å ta noen ordentlige bilder til bloggen. 

Er du ferdig med eksamen?

17.mai feiring

Hallo! Håper alle hadde en fin dag i går. Det hadde iallefall jeg. Startet dagen halv åtte for å krølle håret. Hadde ikke så mye tid etter det før jeg gikk til skolen for å gå i tog. Gikk da først i barnetoget som startet klokken 10 og slutten 11. Etterpå gikk jeg og Hanne på hotellet for å finne noe å spise. Vi hadde sykt vondt i føttene etter bunadskoene.  Var så vondt at vi bare måtte gå hjem etterpå. Satt å så på 17 mai programmet på nrk hvor de filmet noen klipp fra Egersund. Var det noen som så det?  I 3 tiden gikk vi til byen igjen for å se turnoppvisning, og så var det borgertog. Gikk ikke selv, siden jeg ikke går på noe lenger. Etter toget gikk jeg hjem og ordnet meg litt før jeg fikk besøk av 7 jenter :)

 
Kommentarer

Da er det mulig for å kommentere igjen. Fikk en mail av en som sa at de ikke funket å kommentere. Jeg har selv merket det, men trodde ikke at jeg måtte gjøre noe. Så nå har jeg lastet opp å ordnet designet på nytt igjen, så nå funker det like bra som før :)
April

Har ikke gjort så mye denne måneden. Jeg har blitt 16 år og fått mopedlappen, feiret bursdagen med familien og venner og vært i konfirmasjon til søskenbarnet mitt. Får håper jeg får gjør mye mer i denne måneden!

Hva skal du gjøre i mai?

1 år siden

Utrolig å tenke på at i dag er det allerede 1 år siden jeg ble konfirmert. Tiden har gått så sykt fort siden den dagen. Var en fantastisk dag med gaver, familie og ikke minst at jeg fikk Bunad. Bunaden jeg har er Tromsbunad.

Når ble du konfirmert?

Bursdagsfeiring

Hadde en kjempekoselig bursdagsfeiring på fredag. Hadde fem jenter på besøk. Vi danset, spiste og sang singstar. Alle var sykt mette etter at vi hadde spist alt dette. Men det var kjempegodt!!

 

Hva har du gjort i helgen?

Hytta

Fra fredag til Lørdag var jeg på hyttetur med Hanne og familien med Sandra. Vi gikk i 11 tiden og var fremme i 12 tiden.  Vi har stått litt på ski og kost oss masse i sola. På kvelden spiste vi litt og spillte et spill som heter pensum. 

Idag er det middag hos mormor og kanskje litt mopedkjøring :)

Hva skal dere gjøre idag?

Eigerøy fyr

Har gått en fin tur til eigerøy fyr idag. Var fint vær, men litt kaldt. Fyret var åpent idag så vi kunne gå til toppen å se. Var kjempe mange folk som var der!

Hva har du gjort idag?

Gratis bloggdesign

Da har jeg laget mitt første design! kodingen er fra fotoogwebdesign.  Ble faktisk veldig fornøyd med dette og vil gjerne at dere skal bruke det hvis dere har lyst. Men først vil jeg bare høre om dere er interessert i designet. Kommenter gjerne om hva du syns om det og om du har lyst til å bruke det! Du kan se det i full størrelse HER

 
Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013

, Eigersund

Hei Jeg er en jente på 15 år. på fritiden holder jeg på med fotografering, venner og mange andre ting. Lurer du på noe?? Mail: gukf97@hotmail.com


    Hei! Jeg heter Guro Fredriksen. Jeg er 16 år og kommer fra Egersund. Jeg liker å blogge om hverdagen, antrekk, fotografering og alt annet. Håper du liker den!

    + Legg meg til som venn

Kategorier

Blogg Dagens antrekk foto Inspirasjon Jul Meg Mote New in photoshoot Sminke & hår spørsmål Videoblogg

Arkiv

Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012


hits