20.10.2013

Hva synes dere?

Who's gonna save us

Har ikke hatt noe spesielt å gjøre i dag. Det har regnet hele tiden og ifølge yr så ser det ikke ut til at det skal gi seg heller. Ellers har jeg bare vært hjemme. Sitter nå og redigerer litt forskjellig i photoshop. Ha funnet masse koster på noe som heter deviantart. Har funnet alt fra små feer, vinger, trær, sår osv. Synes det er utrolig gøy å ha slike små detaljer, siden man får litt variasjon i bildene også. Har funnet en sang som jeg hører om og om igjen. Elsker den!


 

 

Unposted

Her er noen av bildene Hanne tok av meg da vi var i skogen! Ble ikke veldig fornøyd med bildene av meg selv, men det får gå!

Hva synes dere? 

Draw me a smile, and save me tonight

Siden jeg ikke har hatt noe spesielt å gjøre på idag, så har jeg tatt noen bilder. Begynte vel bare med at jeg skulle prøve ut vaselin oppå øyenskyggen. Har hørt at det gjør øyenskyggen mer pigmentert. Brukte noen spesielle farger, men det funket hvertfall. Har forresten blitt helt hekta på Blank Page av Christina Aguilera. Utrolig fiiiin! ♥Indian

I dag har jeg og Hanne vært ute å tatt bilder. Det var litt vanskelig finne en perfekt plass, med det gikk etterhvert.  Indianerhatten er kjøpt på tigers til 40,-, og kvaliteten var dritt dårlig. Men det fungerte en stund. Har bare redigert disse bildene av hanne. Kommer flere senere :)

Hva syntes dere om bildene?

Vintage

På skolen har vi laget noe som heter Stumbleupon. Det er noe liknende weheartit, men du kan finne mer her. Når du har laget en bruker, kommer det opp forskjellige kategorier. Det kan være alt fra photoshop tutorials til matlaging.  Jeg har bladd gjennom mye gjennom photoshop, og jeg har funnet masse som jeg kan lære. På disse bildene har jeg brukt noen vintage effekter. Det er så gøy å prøve ut noe nytt!. De blir jo ikke helt skarpe når jeg bruker disse effektene, men det synes jeg er superfint. Kjenner at det er mye gøyere å redigere og blogge når jeg kan ha litt variasjon i bildene.

Hva synes du?

Portrett av Hanne

Canon eos 600D + canon ef 50 mm 1.8.

Hva syntes dere? 

01.09.2013I dag har jeg og Hanne vært ute og tatt bilder.  Det har regnet  hele tiden, men det gjorde ingenting. Har plukket ut noen bilder som jeg like, og redigert dem i photoshop.

 

Hva synes dere?

Angry like a tiger

Tok dette bildet av Hanne da vi var på hytta hennes. Har redigert det i photoshop og picmonkey!

Hva synes dere om bildet?

Lykke

Igår kom endelig macbooken min. Bestillte den 10.juli.. Grunnen til at jeg kjøpte den er at jeg skal begynne på medier og kommunikasjon, hvor de krever at vi har mac. Er fremdeles veldig uvant i forhold til en windows pc, men det bedrer seg vel etterhvert. Har allerede laget en video i imovie fra alt jeg har gjort i sommer. Ikke alt da, men de gangene jeg hadde med kameraet. Skal poste den når jeg er ferdig. så gled dere!

Har dere mac?

Hello August

Jeg og Hanne hadde en photoshoot på stranda på tirsdagen. Tok over 500 bilder så jeg har ikke fått sett gjennom alle. Skal legge dem ut når jeg har fått redigert dem. Ellers har jeg og Hann vært på hytta fra igår til idag med familien hennes, koselig. Nå for tiden legger jeg ut ganske mye bilder på instagram. Hvis du vil se dem er det bare å følge gfredriksen!

Hva har du gjort i dag?

 

Stem

(forhåndspublisert)

http://dalane-tidende.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=12937 ( nr. 11 )

Jeg er med i en fotokonkurranse som forgår i lokalavisen vår. Jeg er med i trekning om å vinne et gavekort på 500 kroner. Hadde blitt superglad om du stemmer på meg ! :)

Beautiful kitten

-Canon eos 600D + Canon ef macro 100mm

Hva synes du om bildene?

sommerfølelse

-Canon eos 600D + Canon ef macro 100mm.

Har vært to herlige sommerdager her i Egersund.Har vært opp til 27 grader! Sov over hos Hanne i natt. Vi la oss i 11 tiden og våknet halv elleve i dag. Senere gikk vi opp på hytta med mamma, pappa, søsteren min og pappaen til Hanne. Var en koselig dag med grilling, trampoline, båttur osv.  Dumt at det er meldt så mye kaldere til uken, men vi har fått utnyttet disse tropedagene så mye vi kan!

Hva synes du forresten om bildene? 

Pusekatt

Alle bildene er tatt av Hanne

Kontrast

jeg og Hanne tok noen bilder inne i går. Tok av taklyset og lyst opp ansiktet med lommelykt!

Hva syns dere?

Foto; regndråper

Lenge siden sist ja. Er nesten to uker siden jeg blogget. Har rett og slett ikke hatt blogglyst + at jeg ikke har orket å tatt noen bilder. Skal prøve å bli bedre. Snøen kom dessverre igjen igår, og det kom ikke lite heller! Fikk øye på dette strået med vanndråpene overtalte meg selv til å ta frem kameraet. Komme kanskje et innlegg senere om noen bilder jeg og Hanne tok sist helg!

Hva syns du om bildene?

Sunshine

Har vært en herlig solfyllt dag i dag. Var fremdeles kaldt ute, men det var deilig i sola. Gikk hjem for å ta bilder ute i det fine været, her er resultatet!

 

Q; Jeg og Hanne skal mest sannsynlig ut å ta bilder i helgen, har du noen tips til hvor vi kan være/bakgrunn?

Unposted; Black & White

Bildene er tatt i Desember i fjor!

Hva syns du om bildene?

Drope

Ha prøvd ut macrolinsen litt. Ble ikke helt fornøyd med bildene, men det funket greit nok i svart/hvitt.

 

Hva syns du?

My love

jeg har ventet lenge på.  fikk canon ef 100mm f/2.8 macro usm. Nå kan jeg endelig ta bilder av små ting o.l. Kjøpte den på finn til 3200 + frakt.Fikk ogsåmed sånne filtere som var med i prisen. Anbefaler alle å se på finn hvis dere skal ha linser eller kamera. Det er mange som selger de lite brukt til en billig pris.

femtendejanuartotusenogtretten

              
(laget i photoshop)

Our beautiful catVi har fri fra skolen idag! Så jeg, pappa og Aurora skal på tur. Mamma er på tur med jobben så hun skal ikk være med. Senere blir det twilight på kino!

Hva syns du om bildene??

 

 

Be yourself

Favotitt quoten min! Syns der er utrolig viktig for oss mennesker å følge denne.. Vær deg selv!!

Sandra

Er så fint vær ute idag, så jeg og sandra tok oss en tur ut for å ta bilder. Tok bare av henne og ble fornøyd! 

 

Hva syns dere om bildene?To headere

Har overnattet hos Hanne fra igår til idag, Sandra (link) Var også der! Vi har sett to filmer ( Bad teacher og Brides maids), vært på dataen og redigert masse bilder i photoshop! Fikk to headere av Hanne som jeg muligens kommer til å bruke. Iallefall den ene. Hva syns dere om dem?

Hvilken likte du best?

06.10.2012

Passer meg egentlig ikke å ta sånne "alvorlige" bilder, men ble ganske fornøyd med dette!!

Hva syns du om bildet?

(Sandra har fått seg blogg! Du finner den HER)

goodbye summer, hello autumn

//Canon eos 600 D 

Har ikke så mye å gjøre idag så jeg tok meg en tur ut for å ta litt bilder siden høsten er her!

Hva syns du om bildet?

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013

, Eigersund

Hei Jeg er en jente på 15 år. på fritiden holder jeg på med fotografering, venner og mange andre ting. Lurer du på noe?? Mail: gukf97@hotmail.com


    Hei! Jeg heter Guro Fredriksen. Jeg er 16 år og kommer fra Egersund. Jeg liker å blogge om hverdagen, antrekk, fotografering og alt annet. Håper du liker den!

    + Legg meg til som venn

Kategorier

Blogg Dagens antrekk foto Inspirasjon Jul Meg Mote New in photoshoot Sminke & hår spørsmål Videoblogg

Arkiv

Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012


hits