Regnfull dag

I dag regner det mye i byen, så det er ingenting spessielt å finne på. Kom hjem fra skolen halv 5, noe som er veldig seint. Blir så sykt trøtt... Ellers skal jeg på trening snart. Pleier å gå på gruppetimer på mandagene, men det begynner 5. Tror jeg bare blir å springe noen korte intervaller + styrke.

I går hadde jeg heller ingenting å gjøre, så jeg tok frem gamle blader, å klippet ut ting som inspirerer meg. Har også funnet en bok som jeg skal samle alle disse tingene i. Håper den blir bra! Inspirasjonen har jeg fått av bloggeren Eirin Kristiansen (link). Elsker bloggen hennes!

 

inspirasjon


Litt inspirasjon fra weheartit, bare sånn at vi ikke glemmer sommeren så fort! Elsker å sitte på weheartit å samle sammen de bildene du liker best. Har redigert det i pickmonkey og pixlr-express.

I dag har jeg ikke gjort noe spessielt. Var en tur på senteret med Hanne for å finne en cardigan, som jeg ikke fant. Hanne fikk også sin macbook idag, lykke! Så nå trenger hun ikke å sitte grine etter min :)

Den videoen fra sommer kommer snart, må bare gjøre noen små endringer.

Hva har dere gjort idag? 

Sommerplaner

Sommer ♥ Venner ♥ Soling ♥ Vannballong krig ♥ Grilling ♥ Jentekvelder  ♥ Stranda ♥ Is ♥ Ferie ♥ Shopping ♥ Smil ♥ Bikini ♥ Musikk

Mine sommerplaner for i år er ikke så store. Får egentlig ta alt spontant.. det er jo trossalt ferie! Noen av mine sommerplaner i år....


Nord-Norge
Er ikke den varmeste plassen men allikevel...Gleder meg såå mye til å treffe bestemor, onkel og de andre i familien. Å ikke minst til å møte Karina igjen. Har ikke sett henne på nesten 1 år. Skal bli koselig å sitte ute på lange sommerdager, være med venner og familie. Blir sikkert en  tur til hytta også. Er så herlig når man kan sitte ute på natten når det er så lyst. Karina har blogg med ei venninne som heter Åshild.  Bloggen deres er HER!

Venner

kommer garantert til å finne på mye rart med venner. Dra på jentekvelder, spille volleyball, dra på stranden.. ja, det som de fleste gjør. Sitte å kose oss på lange sommernetter med musikk og solnedgang. Kommer helt sikkert til å dra på mange shoppingturer også. Har bestemt meg for å prøve å filme mye i sommer, slik at jeg kan lage en film fra ferien. Høres det bra ut?

Hva skal du gjøre i sommer?

 

 

Ønsk meg lykke til

Kjenner at det skal bli utrolig deilig med sommerferie nå. Er så lei lekser, prøver og tentamener. I morgen får vi vite hva vi kommer opp i på muntlig eksamen. Er ikke redd for å komme opp i noe. Utenom spansk. Sitter her å tenker "vær så snill, ikke spansk" Klarer ikke å få ut den teite eksamen fra hodet.  Gleder meg sååå til å bli ferdig med ungdomsskolen. Men jeg kommer til å savne alle i klassen og det sosiale. Har vært utrolig dårlig til å blogge i det siste. Vil bare få bort skolearbeid osv, men til sommeren skal jeg bli bedre til å ta bilder og blogge. Jeg og Hanne har også planlagt en photoshoot som jeg gleder meg til å gjennomføre. Uansett, ønsk meg lykke til i morgen. Får bare krysse fingrene om at jeg ikke kommer opp i spansk!

(

(weheartit, redigert i pixlr-express)

Hva skal/har dere hatt på eksamen?

Festival outfits
Nå står snart sommeren for tur. Endelig! Så da er det å hente frem sommerklær fra garderobene. Festivaler er en ting som er et høydepunkt på sommeren. Det er både sosialt, mye musikk osv. Har aldri vært på en festival før, men det ser så utrolig koselig ut. Har hentet noen fine festival antrekk, fra lookbook.nu, som jeg liker veldig godt!

Har du vært på festival før. Isåfall, hvor har du vært?

Beautiful

-diverse bilder fra weheartit

Jeg har tenket lenge på om jeg skal begynne med sånn inspirasjon en gang i uken eller noe sånn. Slik som Cecce har gjort på hennes blogg. Det vil si at dere kommer med forslag til hva jeg skal ta bilder av åsså legger jeg det ut i slutten av uken. Hadde det vært kjekt? Kanskje jeg får tilbake motivasjonen min igjen. Jeg vet at jeg ikke får noe særlig med kommentarer... Men kanskje nå? Hadde vært kjekt om dere ville hjulpet med :)

Hva syns du forresten om bildene ? (Utrolig nydelige i mine øyner)

Runawaydreamz

Lookbook fra runawaydreamz

Hva syns du?

GRATULERER MED DAGEN

I dag fyller min herlige bestevenninne 16 år, og i den anledning har jeg laget en video. Guro må være verdens mest smilende, og fantastiske person. Så er hun nydelig i tillegg :( Uansett så fortjener hun dette, så there you go

vet at sangtekstene blir helt feil i denne sammenhengen, men tok de fordi de er så sykt fine. Om Guro hadde vært gutt, hadde det sikkert vært sant xDDDDD

loveyou, beste ♥

gratuler henne med dagen nuuu

 

Weheartit inspirasjon

alle bildene er hentet fra weheartit og redigert i pixlr.com. Bruker denne som skrivebordsbakgrunn på dataen. 

Foto; bubble

Canon eos 600 D + canon EF 60mm 1 2.8 macro.

Hva syns du om bildene?

Blogger jeg leser

Vet at det er hundre andre bloggere som har blogget om dette, men jeg er så kul at jeg henger meg på jeg også!

Amandaones  ? Annijor  ? Auroramohn

Annais  ?  CarolineMaria  ?  CecceVoe  ?  L0ve  ? Explode

Mathildeholck  ?  Megapixlar  ?  Åshild

 

Har du noen blogger du liker veldig godt? Legg de gjerne i kommentarfeltet.

Native American

Syns disse bildene er så fine! Elsker fargen, øynene og alt. Håper bare på at jeg også engang klarer å ta sånne bilder! Er forresten en inspirasjon fra Fotoogwebdesign.blogg.no

Safari

Har ikke dere noen gang hatt såå lyst til å reise en plass? Det har jeg! Jeg har en drøm om å reise til Afrika en plass på safari. Der det er varmt og godt + at hovedgrunnen til at jeg vil reise der er at jeg kan ta så mange fine bilder. Har sett noen bloggere som har vært å tatt bilder å de blir så fine.  Koster sikker en del for å reise dit, så det blir nok ingen safaritur på meg med det første.
(livingdoll)

Har du noen gang vært på safari?

 

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013

, Eigersund

Hei Jeg er en jente på 15 år. på fritiden holder jeg på med fotografering, venner og mange andre ting. Lurer du på noe?? Mail: gukf97@hotmail.com


    Hei! Jeg heter Guro Fredriksen. Jeg er 16 år og kommer fra Egersund. Jeg liker å blogge om hverdagen, antrekk, fotografering og alt annet. Håper du liker den!

    + Legg meg til som venn

Kategorier

Blogg Dagens antrekk foto Inspirasjon Jul Meg Mote New in photoshoot Sminke & hår spørsmål Videoblogg

Arkiv

Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012


hits