Nelly wants

HER       HER       HER

 

Hva ønsker du deg fra nelly nå for tiden?

Drope

Ha prøvd ut macrolinsen litt. Ble ikke helt fornøyd med bildene, men det funket greit nok i svart/hvitt.

 

Hva syns du?

Blogger jeg leser

Vet at det er hundre andre bloggere som har blogget om dette, men jeg er så kul at jeg henger meg på jeg også!

Amandaones  ? Annijor  ? Auroramohn

Annais  ?  CarolineMaria  ?  CecceVoe  ?  L0ve  ? Explode

Mathildeholck  ?  Megapixlar  ?  Åshild

 

Har du noen blogger du liker veldig godt? Legg de gjerne i kommentarfeltet.

Native American

Syns disse bildene er så fine! Elsker fargen, øynene og alt. Håper bare på at jeg også engang klarer å ta sånne bilder! Er forresten en inspirasjon fra Fotoogwebdesign.blogg.no

My love

jeg har ventet lenge på.  fikk canon ef 100mm f/2.8 macro usm. Nå kan jeg endelig ta bilder av små ting o.l. Kjøpte den på finn til 3200 + frakt.Fikk ogsåmed sånne filtere som var med i prisen. Anbefaler alle å se på finn hvis dere skal ha linser eller kamera. Det er mange som selger de lite brukt til en billig pris.

This weekend

Hallo allesammen!

Har ikke blogget på lenge, men skal ikke si noe. I helga var jeg med Hanne til Arendal (Tromøy) på besøk. Var kjepekoselig med bursdagsfeiring, fotografering og snø! Masse snø. Vi var ute med kameraene nesten med engang vi kom ut av bilen. Var kjempefint vær på lørdagen, så vi tok en photoshoot på sparket. Elsker lyset på dem!

Hva syns du om bildene? 

femtendejanuartotusenogtretten

              
(laget i photoshop)

sneak peek

Var ute å tok litt bilder i det kalde været på lørdag. Har ikke fått redigert bildene enda, så jeg får heller legge dem ut hvis noen er interessert!

Safari

Har ikke dere noen gang hatt såå lyst til å reise en plass? Det har jeg! Jeg har en drøm om å reise til Afrika en plass på safari. Der det er varmt og godt + at hovedgrunnen til at jeg vil reise der er at jeg kan ta så mange fine bilder. Har sett noen bloggere som har vært å tatt bilder å de blir så fine.  Koster sikker en del for å reise dit, så det blir nok ingen safaritur på meg med det første.
(livingdoll)

Har du noen gang vært på safari?

 

Godt nytt år!

Hadde en utrolig koselig kveld i går. Spiste god mat og dessert  og stemningen var på topp. Jeg og Hanne var ute en del for å ta bilder av raketter og stjerneskudd. Senere gikk vi til byen for å ta bilder av de rakettene som sendes opp i felles. Godt nytt år allesammen, håper 2013 blir et supert år for alle!

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013

, Eigersund

Hei Jeg er en jente på 15 år. på fritiden holder jeg på med fotografering, venner og mange andre ting. Lurer du på noe?? Mail: gukf97@hotmail.com


    Hei! Jeg heter Guro Fredriksen. Jeg er 16 år og kommer fra Egersund. Jeg liker å blogge om hverdagen, antrekk, fotografering og alt annet. Håper du liker den!

    + Legg meg til som venn

Kategorier

Blogg Dagens antrekk foto Inspirasjon Jul Meg Mote New in photoshoot Sminke & hår spørsmål Videoblogg

Arkiv

Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012


hits