Foto; bubble

Canon eos 600 D + canon EF 60mm 1 2.8 macro.

Hva syns du om bildene?

Photoshoot; Rock on!

Tok veldig mange bilder i går. Vi ble ganske fornøyd med bildene også. Har brukt lang tid på å redigere dem i photoshop. 

 

Hva syns du om bildene?

Forbereding til photoshoot!

I dag skal jeg og Hanne ha photoshoot. Været ble ikke slik vi hadde tenkt til da. Ønsket litt sol, men det er litt overskyet idag. Tror ikke det gjør noe, er vel det beste været å ta bilder i?

Har hentet frem gamle dongerijakker på mørkeloftet og satt sammen litt tilbehør. Vet ikke om jeg kommer til å gå akuratt sånn, men ska iallefall bruke begge dongerijakkene.

 

Bildene fra shooten kommer senere hvis det blir et bra resultat!

Vinn Escada Cherry in the air!

Blogg.no deler ut 50 parfymeflaske av denne søte og nye escadaen. Har meldtmeg på, og håper på flaks! Bli med du også å trykk på bildet!

esc13che
Stikkord:

Sunshine

Har vært en herlig solfyllt dag i dag. Var fremdeles kaldt ute, men det var deilig i sola. Gikk hjem for å ta bilder ute i det fine været, her er resultatet!

 

Q; Jeg og Hanne skal mest sannsynlig ut å ta bilder i helgen, har du noen tips til hvor vi kan være/bakgrunn?

LørdagskveldenHallo alle sammen! I dag har jeg ikke gjort noe særlig spesielt. Har vært en tur i byen, tatt bilder og vært med Vilde. Var oppe hos henne noen timer å så Taken på netflix.  Gikk hjem da den var ferdig og spiste med familien. Ellers sitter vi her å ser på hver gang vi møtes. Ha en koselig kveld videre!

Details

 

Vet at det har blitt mye svart/hvitt bilder i det siste. Men Det er så stygt ute når jeg skal ta bilder så dette er løsningen. Hater også å ta bilder inne, det er det verste jeg vet om! Ellers her er dagens detaljer. Smykket fra Bikbok og ringen rundt håret fra HM

 

Valentine's day

Valentins dagen idag, men ingen valentin! Har ikke gjort noe spesielt idag. Stod opp klokken 1 idag, noe som ødela litt av dagen min. Hadde tenkt til å stå opp tidlig for å gå å trene, men det ble det ikke. Var en tur til byen idag +at jeg gikk å trente senere.  Siden jeg ikke har noen valentin i år, så legger jeg ut noen bilder av meg og Hanne.

Long time ago, tror det var i 2011♥

Hva har du gjort på denne valentinsdagen? 130213

Var på shoppingtur med mormor, bestemor og Aurora idag. Kjøpte litt som jeg er veldig fornøyd med. Kjøpte blant annet disse solbrillene på hm. Resten av innkjøpet kommer kanskje imorgen!

 

Havrepannekaker

Har laget disse populære pannekakene som Erica viste på bloggen. Syns det smakte godt samtidig at det er sunt! Kommer garantert til å lage dem flere ganger. 

Har du smakt disse?

UKM 2013

Søsteren min var med på ukm i dag og stillet opp med 90 tegninger. Temaet er Manga hvor hun tegner jenter, dyr i alle slags varianter. Hun kom dessverre ikke videre pga at hu ikke var 13 enda. Man allikevel syntes jeg at hun er utrolig flink til å tegne.

 

Hva syns dere om tegningene?

Skoleballet 2013

Var en kjempekjekk kveld i går. Skoleballet startet med polonese og linedans. Etterhvert var det noen fra skolen som sang, danset og spilte gitar. Alle var utrolig flinke! Så spiste vi pizza, danset og hadde kåringer. Ble ikke kåret til noe, men jeg ble nominert til lady og vennepar med Hanne.  Kjolen er forresten fra Vila!

Glad dag!

Onsdag idag! Har hatt mye skolearbeid denne uken. Tre prøver og en fremføring. Mangler bare en prøve i Naturfag så tar jeg fri. Kjenner på meg at jeg trenger helg.  I dag kom endelig sola. Var litt kaldt ute men samma det. Ellers skal jeg mest sannsynlig ta sol med Hanne og så kommer bestemor til oss i en uke. Blir koselig.

Har forretsen skoleball imorgen. Skal prøve å få ta noen bilder før jeg går. Lover ikke noe blogging om det med engang jeg har tatt dem.

 

Har du hatt skoleball

 

Unposted; Black & White

Bildene er tatt i Desember i fjor!

Hva syns du om bildene?

Lørdagen

Har hatt en super lørdag! Våknet opp til sol og blå himmel. Var i byen med Vilde i 12 tiden og kikket rundt i butikkene. Har funnet masse som jeg ønsker meg, men kjøpte ingenting. Sparer pengene til vinterferien som vi får om to uker. Ellers sitter jeg her med Hanne og Sandra. Ha en koselig kveld allesammen!

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013

, Eigersund

Hei Jeg er en jente på 15 år. på fritiden holder jeg på med fotografering, venner og mange andre ting. Lurer du på noe?? Mail: gukf97@hotmail.com


    Hei! Jeg heter Guro Fredriksen. Jeg er 16 år og kommer fra Egersund. Jeg liker å blogge om hverdagen, antrekk, fotografering og alt annet. Håper du liker den!

    + Legg meg til som venn

Kategorier

Blogg Dagens antrekk foto Inspirasjon Jul Meg Mote New in photoshoot Sminke & hår spørsmål Videoblogg

Arkiv

Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012


hits