Eigerøy fyr

Har gått en fin tur til eigerøy fyr idag. Var fint vær, men litt kaldt. Fyret var åpent idag så vi kunne gå til toppen å se. Var kjempe mange folk som var der!

Hva har du gjort idag?

Gratis bloggdesign

Da har jeg laget mitt første design! kodingen er fra fotoogwebdesign.  Ble faktisk veldig fornøyd med dette og vil gjerne at dere skal bruke det hvis dere har lyst. Men først vil jeg bare høre om dere er interessert i designet. Kommenter gjerne om hva du syns om det og om du har lyst til å bruke det! Du kan se det i full størrelse HER

 
24.03.2013

God påske allesammen! Har ikke hatt motivasjon til å blogge før nå. Søndag dere og en herlig avslapningsdag. Har gått tur med mamma, pappa og Aurora på brusand i dag.

 

Hva har/ skal dere gjør i dag?

Lookbook - Zara April

Noen fine skatter fra Zara.com

Hva syns du?

Kontrast

jeg og Hanne tok noen bilder inne i går. Tok av taklyset og lyst opp ansiktet med lommelykt!

Hva syns dere?

Weheartit inspirasjon

alle bildene er hentet fra weheartit og redigert i pixlr.com. Bruker denne som skrivebordsbakgrunn på dataen. 

Unposted photos

Lovet dere å legge ut disse bildene idag. Tok dem sist søndag da det var superfint vært og en liten smule vårfølelse. Resultatet ble greit, men ikke helt fornøyd!

Hva syns du?

Foto; regndråper

Lenge siden sist ja. Er nesten to uker siden jeg blogget. Har rett og slett ikke hatt blogglyst + at jeg ikke har orket å tatt noen bilder. Skal prøve å bli bedre. Snøen kom dessverre igjen igår, og det kom ikke lite heller! Fikk øye på dette strået med vanndråpene overtalte meg selv til å ta frem kameraet. Komme kanskje et innlegg senere om noen bilder jeg og Hanne tok sist helg!

Hva syns du om bildene?

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013

, Eigersund

Hei Jeg er en jente på 15 år. på fritiden holder jeg på med fotografering, venner og mange andre ting. Lurer du på noe?? Mail: gukf97@hotmail.com


    Hei! Jeg heter Guro Fredriksen. Jeg er 16 år og kommer fra Egersund. Jeg liker å blogge om hverdagen, antrekk, fotografering og alt annet. Håper du liker den!

    + Legg meg til som venn

Kategorier

Blogg Dagens antrekk foto Inspirasjon Jul Meg Mote New in photoshoot Sminke & hår spørsmål Videoblogg

Arkiv

Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012


hits