1 år siden

Utrolig å tenke på at i dag er det allerede 1 år siden jeg ble konfirmert. Tiden har gått så sykt fort siden den dagen. Var en fantastisk dag med gaver, familie og ikke minst at jeg fikk Bunad. Bunaden jeg har er Tromsbunad.

Når ble du konfirmert?

Beautiful

-diverse bilder fra weheartit

Jeg har tenket lenge på om jeg skal begynne med sånn inspirasjon en gang i uken eller noe sånn. Slik som Cecce har gjort på hennes blogg. Det vil si at dere kommer med forslag til hva jeg skal ta bilder av åsså legger jeg det ut i slutten av uken. Hadde det vært kjekt? Kanskje jeg får tilbake motivasjonen min igjen. Jeg vet at jeg ikke får noe særlig med kommentarer... Men kanskje nå? Hadde vært kjekt om dere ville hjulpet med :)

Hva syns du forresten om bildene ? (Utrolig nydelige i mine øyner)

Military & StripesJakke - Hanne sin (Nelly) // Topp - Bikbok // Bukse - Cubus // Sko - Converse Hva syntes du?

Bursdagsfeiring

Hadde en kjempekoselig bursdagsfeiring på fredag. Hadde fem jenter på besøk. Vi danset, spiste og sang singstar. Alle var sykt mette etter at vi hadde spist alt dette. Men det var kjempegodt!!

 

Hva har du gjort i helgen?

Runawaydreamz

Lookbook fra runawaydreamz

Hva syns du?

Denim and Green

Bukse - Dr.denim // Genser - Only // Denim vest - Gina tricot // smykke - tante sitt.


"hårstrikk" fra HMSå vil jeg takke fineste Hanne for videoen i sist innlegg!  Du er best♥

Hva syns du?

GRATULERER MED DAGEN

I dag fyller min herlige bestevenninne 16 år, og i den anledning har jeg laget en video. Guro må være verdens mest smilende, og fantastiske person. Så er hun nydelig i tillegg :( Uansett så fortjener hun dette, så there you go

vet at sangtekstene blir helt feil i denne sammenhengen, men tok de fordi de er så sykt fine. Om Guro hadde vært gutt, hadde det sikkert vært sant xDDDDD

loveyou, beste ♥

gratuler henne med dagen nuuu

 

It's my birthday!


Da er det min tur til å stå som bursdagsbarn. Fyller 16 år idag, noe som gjør at jeg får mopedlappen snart. Hadde tentamen idag så jeg fikk ikke tid til å ta den. Skal prøve imorgen, så får håpe at jeg klarer den da! Blir å ferie bursdagen min med familien på søndag, så idag blir det fotografering av russen.

 

Sheinside

1.HER 2.HER 3.HER

Har vært en tur inne på Sheinside å sett på klær. Var så mye fint til en rimelig pris. Var så mye klær og smykker at jeg gadd ikke å se mere tilslutt. Har da funnet tre ting som jeg virkelig liker, og skal bestille den BOY genseren snart. Elsker den!

Har du vært inne på Sheinside?

 

Hytta

Fra fredag til Lørdag var jeg på hyttetur med Hanne og familien med Sandra. Vi gikk i 11 tiden og var fremme i 12 tiden.  Vi har stått litt på ski og kost oss masse i sola. På kvelden spiste vi litt og spillte et spill som heter pensum. 

Idag er det middag hos mormor og kanskje litt mopedkjøring :)

Hva skal dere gjøre idag?

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013

, Eigersund

Hei Jeg er en jente på 15 år. på fritiden holder jeg på med fotografering, venner og mange andre ting. Lurer du på noe?? Mail: gukf97@hotmail.com


    Hei! Jeg heter Guro Fredriksen. Jeg er 16 år og kommer fra Egersund. Jeg liker å blogge om hverdagen, antrekk, fotografering og alt annet. Håper du liker den!

    + Legg meg til som venn

Kategorier

Blogg Dagens antrekk foto Inspirasjon Jul Meg Mote New in photoshoot Sminke & hår spørsmål Videoblogg

Arkiv

Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012


hits