Dagens antrekk

// Bukse - Cubus // Genser - Vero Moda // Jakke - B.young // Sko - Vagabond // Smykke - Bikbok //

Dagen i dag har vært helt grei. Har vært ganske fint vært og god temperatur. I dag har jeg og Hanne vært på treningsenteret. Har sprunget hele 11km. Er så utrolig deilig å tenke på at du har nådd målet ditt for dagen. Har jobbet med en fremføring nå som er på fredag, og er heldigvis ferdig. Har nesten ikke noe å gjøre utenom muntlig eksamen før ferien. Så rart at det bare er 3 uker igjen på ungdomsskolen. Blir både kjipt og helt fantastisk. Vil liksom ikke at klasse blir splittet igjen. Men godt er det å begynne med noe .

Hva har du søkt på vidergående til høsten?

23:13Endelig er de skriftlige eksamene over. Er såå herlig å tenke på at det gjort.. Nå er det bare muntlig eksamen som står for tur, noe som jeg gleder meg til å bli ferdig med. Kan ikke vente til jeg blir ferdig med ungdomsskolen og at sommerferien skal begynne. Har vært utrolig fint vær ute i dag. Varmt var det også..Har vært med Sandra og Hanne tidligere i dag. Var ute i flere timer, og jeg har rukket å bli solbrent. Siden det ble så fint vær i dag tok jeg muligheten til å ta noen ordentlige bilder til bloggen. 

Er du ferdig med eksamen?

Ny kjole

Fra Bikbok 399,-

 

Beautiful kitten

-Canon eos 600D + Canon ef macro 100mm

Hva synes du om bildene?

Festival outfits
Nå står snart sommeren for tur. Endelig! Så da er det å hente frem sommerklær fra garderobene. Festivaler er en ting som er et høydepunkt på sommeren. Det er både sosialt, mye musikk osv. Har aldri vært på en festival før, men det ser så utrolig koselig ut. Har hentet noen fine festival antrekk, fra lookbook.nu, som jeg liker veldig godt!

Har du vært på festival før. Isåfall, hvor har du vært?

sommerfølelse

-Canon eos 600D + Canon ef macro 100mm.

Har vært to herlige sommerdager her i Egersund.Har vært opp til 27 grader! Sov over hos Hanne i natt. Vi la oss i 11 tiden og våknet halv elleve i dag. Senere gikk vi opp på hytta med mamma, pappa, søsteren min og pappaen til Hanne. Var en koselig dag med grilling, trampoline, båttur osv.  Dumt at det er meldt så mye kaldere til uken, men vi har fått utnyttet disse tropedagene så mye vi kan!

Hva synes du forresten om bildene? 

17.mai feiring

Hallo! Håper alle hadde en fin dag i går. Det hadde iallefall jeg. Startet dagen halv åtte for å krølle håret. Hadde ikke så mye tid etter det før jeg gikk til skolen for å gå i tog. Gikk da først i barnetoget som startet klokken 10 og slutten 11. Etterpå gikk jeg og Hanne på hotellet for å finne noe å spise. Vi hadde sykt vondt i føttene etter bunadskoene.  Var så vondt at vi bare måtte gå hjem etterpå. Satt å så på 17 mai programmet på nrk hvor de filmet noen klipp fra Egersund. Var det noen som så det?  I 3 tiden gikk vi til byen igjen for å se turnoppvisning, og så var det borgertog. Gikk ikke selv, siden jeg ikke går på noe lenger. Etter toget gikk jeg hjem og ordnet meg litt før jeg fikk besøk av 7 jenter :)

 
Pusekatt

Alle bildene er tatt av Hanne

Kommentarer

Da er det mulig for å kommentere igjen. Fikk en mail av en som sa at de ikke funket å kommentere. Jeg har selv merket det, men trodde ikke at jeg måtte gjøre noe. Så nå har jeg lastet opp å ordnet designet på nytt igjen, så nå funker det like bra som før :)
April

Har ikke gjort så mye denne måneden. Jeg har blitt 16 år og fått mopedlappen, feiret bursdagen med familien og venner og vært i konfirmasjon til søskenbarnet mitt. Får håper jeg får gjør mye mer i denne måneden!

Hva skal du gjøre i mai?

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013

, Eigersund

Hei Jeg er en jente på 15 år. på fritiden holder jeg på med fotografering, venner og mange andre ting. Lurer du på noe?? Mail: gukf97@hotmail.com


    Hei! Jeg heter Guro Fredriksen. Jeg er 16 år og kommer fra Egersund. Jeg liker å blogge om hverdagen, antrekk, fotografering og alt annet. Håper du liker den!

    + Legg meg til som venn

Kategorier

Blogg Dagens antrekk foto Inspirasjon Jul Meg Mote New in photoshoot Sminke & hår spørsmål Videoblogg

Arkiv

Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012


hits