Sommerfrokost

Har vært ute nå i finværet med Aurora og mine to søskenbarn. Så istede for å sitte inne å spise tok vi maten ut og spiste på plenen. Koseliiiig!!


(legger ikke ut bilder av søskenbarnene mine)

Nytt

armbånd fra CubusArmbånd fra Bikbok


Smykke fra Bikbok
Bikini (mørkeblå) fra Cubus

Runawaydreamz

Åhh, elsker disse shortsene. Har så sykt lyst på nesten alle og de passer til utrolig mye fint.. 800-900 kr for disse + frakt. Blir kanskje litt dyrt......

Hva syns du om de ?

Sommerferie!

I går kom dagen jeg har ventet lenge på, nemlig sommerferie! Herlig å tenke på at du kan sove så lenge du vil uten at noen skal vekke deg... Været er ikke noe å skryte av da, regn + vind + lav temperatur. Kan ikke si at jeg har den rette sommerfølelsen enda men den kommer sikkert etterhvert, kanskje når jeg skal reise? Skal legge meg snart men tenkte at jeg måtte poste dette innlegget først. Er såå utrolig dårlig å blogge, får liksom aldri motivasjon til det.

(weheartit)

Hva skal du gjøre i sommer?

Dagens outfit

skjorte og shorts- bikbok // vest- Gina tricot


Hehe, ikke blogget på lenge ja.. Siste innspurt på skolen før ferie på fredag. Satser på at jeg er 100 % tilbake da. Ellers, har vært på klasseavslutning blant annet for å ta farvel med verdens beste lærer som vi ikke skal ha videre, trist til 1000....

 

Dagens antrekk

// topp og bukse -Bikbok // smykke- tante sitt // Øredobber- Nora // sko -Converse //

Bursdagskveld
Koselig dag i dag. Startet med vanskelig mattetentamen men snudde til er herlig bursdagskveld med verdens beste jenter! Hadde bursdag 10 april da, men har ikke fått feiret den før i dag. Tok masse bilder, men mange av dem burde  ikke bli vist, altså fine ansiktsutrykk, hehe. Ble noen fine da. Ellers, fikk masse fint + penger så jeg tror jeg skal kjøpe et kamerastativ imorgen så jeg kan få tatt flere outfit.

Om meg

Hei!

Jeg er Guro. Jeg er ei 15 år gammel jente fra Eigersund kommune og er født den 10. april 1997.  Til dere som kanskje begynner å lese denne bloggen, er ikke denne ny. Jeg har hatt denne bloggen siden oktober 2010 men jeg slettet alt av innlegg o.l for å starte på nytt.
På fritiden driver jeg med fotball, som jeg har holdt på med siden sommeren 2003. Ellers er jeg med mine gode venner og slapper av..

 

Følg med videre da!!

 

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013

, Eigersund

Hei Jeg er en jente på 15 år. på fritiden holder jeg på med fotografering, venner og mange andre ting. Lurer du på noe?? Mail: gukf97@hotmail.com


    Hei! Jeg heter Guro Fredriksen. Jeg er 16 år og kommer fra Egersund. Jeg liker å blogge om hverdagen, antrekk, fotografering og alt annet. Håper du liker den!

    + Legg meg til som venn

Kategorier

Blogg Dagens antrekk foto Inspirasjon Jul Meg Mote New in photoshoot Sminke & hår spørsmål Videoblogg

Arkiv

Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012


hits