Sunset love


Noen bilder som jeg og Karina tok på moloen samme dag som vi møttes igjen! :)

Hva synes dere om bildene?

Hyttetur

Siden jeg ikke fikk blogget så mye mens jeg var på ferie, har jeg fortsatt en del bilder som jeg vil dele med dere.  Vi var på hytta fra en torsdag til lørdagen. Første dagen grilla vi litt i fjæra, og senere hadde vi photoshoot. Vi har også gått tur, plukket multebær, spillet yatzy for hundrede gang og bare hatt det gøy.  På hytta har vi jo ikke strøm eller tv, eller innedo! Vi har et sånnet ekkelt utedo som jeg prøver å unngå. Så mens vi var der brukt jeg å karina ett do som tilhører noen andre. Var helt fint å være der, helt til jeg skremte Karina med at det kanskje stod en mann nedi doen. Skremte meg selv tilslutt da.. heh. Ellers gjore ikke så mye. Gikk bare i koseklær, usminket og fine.


"photshoot" i elvar, kult det..
Har du vært  på hyttetur i sommer? Hva gjorde du? 

Photoshoot; Flowergirls

Her kommer endelig photoshooten jeg og Karina hadde på hytta. Har brukt lang tid på å finne de jeg likte + redigering. Etter alt dette er jeg storfornøyd og jeg håper dere liker noen av dem dere også. Hva synes dere? hvilke bilder var finest? 

Nytt fra Tromsø

Da har jeg tatt meg tid til å ta bilder av det jeg kjøpte. Som sagt kjøpte jeg ikke så veldig mye på grunn av at jeg hadde mye fra før av.  Uansett her er innkjøpene!

Så er jeg endelig ferdig med å redigere den photoshooten jeg og Karina hadde når jeg var der oppe. Skal legge dem ut senere. Har på meg blomsterkransen på bildene, så dere får se den der i farger :)

Hva synes dere om tingene? 

Hjemme

I går kom jeg hjem fra Nord-Norge. Har hatt det utrolig koselig i to uker, men jeg kjenner likevel at det er godt å komme hjem. Vi begynte å reise i 8 tiden i går. Flyet gikk ikke før klokka 5 så vi var i Tromsø en stund. Kjøpte litt derfra, men ikke så mye siden vi hadde så mye i kofferten fra før av. Skal vise de nye tingene etterhvert. Har også filmet mye i ferien,så videoen kommer så snart den er klar. Har bestillt mac så jeg tenkte at jeg skulle lage den der. Jeg og Karina hadde også en photoshoot på hytta, som jeg er veldig fornøyd med! Må bare redigere dem. Men nå må jeg ut i sommervarmen, har ikke hatt den på over 2 uker..

Photo booth

I dag kom i hjem fra hytta igjen. Har hatt det utrolig koselig uansett vær. Vi har hatt en photoshoot som jeg er utrolig fornøyd med. Skal vise dem når jeg kommer hjem. Må bare redigere dem først. Karina reiser på mandag, så jeg får ikke sett henne mere etter det. Not cool... Ellers vil jeg dele disse fine bildene som vi tok i photo booth her en dag. Ville bare stikke innom å si at jeg ikke får blogget mer før jeg kommer hjem. Snakkes!

Hashtags

#fashion #tagsforlikes

Her er noen nye bilder som vi tok på moloen i går.  Va faktisk litt varmt, men vi frøs likevel. Imorgen skal vi ut på hytta, hvor vi ikke har tilgang til strøm eller internett. Men skal ta masse bilder der borte. Vi skal prøve på sånn levitasjon bilder. Nå sitter vi enda i pyjamas og skal spise cola gelè:)))

Hva synes du om bildene?

Solnedgang

Sitter å blogger på Karina sin mac. Har ikke egentig tilgang til internett, men ja.. Vi kom hit på torsdag og på fredag tok vi disse bildene på en molo. Har filmet masse ettersom jeg skal lage den videoen. Tviler på at jeg kommer til å blogge noe særlig mere. Men uansett ha jeg masse bilder som jeg kan dele med dere når jeg kommer hjem :)

Stem

(forhåndspublisert)

http://dalane-tidende.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=12937 ( nr. 11 )

Jeg er med i en fotokonkurranse som forgår i lokalavisen vår. Jeg er med i trekning om å vinne et gavekort på 500 kroner. Hadde blitt superglad om du stemmer på meg ! :)

Da reiser jeg!

(redigert i photoshop)

Da er det endelig min tur til å reise på ferie. Jeg er reiser ikke akuratt til syden for å si det sånn, men likevel kommer det til å bli kjekt. Jeg reiser til Nord-Norge imorgen, og skal være der i to uker. Gleder meg til å treffe alle igjen etter et år med ventetid. Jeg er ganske sikker på at jeg ikke får blogge så mye (kan ikke si jeg blogger mye nå heller), men kanskje hvis jeg er med Karina å tar bilder kan jeg kanskje få låne hennes pc.  Ellers ønsker jeg allesammen en fin ferie videre.

Hvor skal dere på ferie?

Happy day

I dag tenker jeg at de fleste i Norge fikk vite hvilken linje de kom inn på på vidergående. Jeg kom inn på Medier og kommunikasjon på vågen,og er superglad!!! Ahh, gleder meg såå mye. Hanne kom også inn, noe jeg er veldig glad for. Har forresten vært i byen med hanne idag. Kjøpte ikke noe spessielt siden jeg var på shopping i Stavanger igår. Bare en bikini underdel. Vi var også ute å tok noen bilder.. Se så glade vi er!! Ellers, så reiser jeg på ferie om akuratt en uke. Gleder meg!

Hva kom dere inn på?

Hyttetur

Har vært på hyttetur med Hanne og familien i hele dag. Vi dro dit i 13 -tiden og var fremme ikke så lenge etterpå. Med engang vi kom, satte vi opp trampolinen og hoppet mens vi hørte på musikk. Var ganske fint vær i dag, men det var ikke så fryktelig varmt. Likevel bestemte vi oss for å bade.Var sykt kaldt i begynnelsen, men det ble varmere etterhvert. Ellers har vi sett på film. Var ikke så mange å velge mellom så vi endte opp med "olsenbanden på rockeren" haha. Vi har også grillet, tatt bilder og egentlig bare kost oss.


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Hva har dere gjort i dag? Er det fint vær der du bor?

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013

, Eigersund

Hei Jeg er en jente på 15 år. på fritiden holder jeg på med fotografering, venner og mange andre ting. Lurer du på noe?? Mail: gukf97@hotmail.com


    Hei! Jeg heter Guro Fredriksen. Jeg er 16 år og kommer fra Egersund. Jeg liker å blogge om hverdagen, antrekk, fotografering og alt annet. Håper du liker den!

    + Legg meg til som venn

Kategorier

Blogg Dagens antrekk foto Inspirasjon Jul Meg Mote New in photoshoot Sminke & hår spørsmål Videoblogg

Arkiv

Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012


hits