Oppdatering

Har ikke blogget på lenge nå.. sorryy. Grunnen er at jeg begynte på vidergående på mandag, og jeg har ikke fått tid til å ta bilder o.l. Jeg har begynt på Medier og kommunikasjon, noe som jeg er fornøyd med. Vi har ikke begynt ordentlig meg mediafagene, men det kommer etterhvert. Jeg og Hanne kom dessverre ikke i klassen sammen, noe som vi synes er kjipt. Vi får bare prøve å gjøre det beste ut av det. Ellers har jeg allerede blitt kjent med en del folk, og har fått et godt førsteinntrykk av klassen. Gleder meg til å begynne skikkelig, så jeg får lære mer om foto og redigering.

Hvilken linje går dere på?

ready for school

I dag har jeg og Hanne vært i byen for å finne noen klær til skolestart. Fant noe som jeg er fornøyd med. Buksa og genseren er fra bikbok, og t-skjorta er fra lindex. Fikk den genseren gratis, siden jeg kjøpte buksa. Tror de skal ha det tilbudet ut neste uke.

Hva synes dere om klærne?

Video: Sommeren 2013

Da har jeg endelig klart å få publisert denne videoen. Dette er faktisk min første video på denne bloggen, så nå var det på tide. Hadde egentlig tenkt å legge den ut i går, men det var ikke mulig for å logge inn på blogg.no. Noen som hadde det samme problemet? Ellers har jeg hatt en fin sommer, utenom været da. Har ikke vært så veldig fint vær i sommer, men det får gå.

Irriterende med den youtube kvaliteten.. Ødelegger videoen.

Hva synes du om videoen?

inspirasjon


Litt inspirasjon fra weheartit, bare sånn at vi ikke glemmer sommeren så fort! Elsker å sitte på weheartit å samle sammen de bildene du liker best. Har redigert det i pickmonkey og pixlr-express.

I dag har jeg ikke gjort noe spessielt. Var en tur på senteret med Hanne for å finne en cardigan, som jeg ikke fant. Hanne fikk også sin macbook idag, lykke! Så nå trenger hun ikke å sitte grine etter min :)

Den videoen fra sommer kommer snart, må bare gjøre noen små endringer.

Hva har dere gjort idag? 

Unposted photosDagen etter Hanne kom hjem fra Bulgaria var vi å hadde en photoshoot på stranda. Den ble ikke akuratt slik vi tenkte, meg jeg ble iallefalll fornøyd med noen av bildene. Har bare noen få på macen, siden vi tok disse bildene før jeg fikk den. Har redigert noen av dem som jeg vil dele med dere.

Hva synes dere?

åttende i åttende Verdens beste mamma har bursdag idag, så da blir det feiring med familie. Gjestene komme nå, så jeg har nesten ikke tid til å stikke innom her. Dette er da det jeg har på meg idag. Kjolen er fra bikbok!  Synes at det er så merkelig å gå med den kjolen, tenker alltid bare på den dagen vi fikk vitnmålet! Hadde den på meg da også. Uanset.. Gratulerer med dagen mamma ♥

Rosa pannekakerTidligere i dag startet jeg og Aurora med å lage pannekaker. Mens jeg stekte dem sendte jeg fristende snapchat bilder til Hanne og Vilde, å spurte om de ville ha på tull. De endte med at det ble serriøst, så begge kom ned så fort jeg spurte. Laget noen vanlige og noen rosa. Bruker en sånn konditorfarge som man bare tar litt av. Ellers så har jeg, Hanne og Vilde vært hos V. Vi så på film egentlig hele tiden, og begge var bra. Vi så Charlie St.Cloud og Just my luck! 

Hva har dere gjort i dag? :)

Angry like a tiger

Tok dette bildet av Hanne da vi var på hytta hennes. Har redigert det i photoshop og picmonkey!

Hva synes dere om bildet?

Lykke

Igår kom endelig macbooken min. Bestillte den 10.juli.. Grunnen til at jeg kjøpte den er at jeg skal begynne på medier og kommunikasjon, hvor de krever at vi har mac. Er fremdeles veldig uvant i forhold til en windows pc, men det bedrer seg vel etterhvert. Har allerede laget en video i imovie fra alt jeg har gjort i sommer. Ikke alt da, men de gangene jeg hadde med kameraet. Skal poste den når jeg er ferdig. så gled dere!

Har dere mac?

Hello August

Jeg og Hanne hadde en photoshoot på stranda på tirsdagen. Tok over 500 bilder så jeg har ikke fått sett gjennom alle. Skal legge dem ut når jeg har fått redigert dem. Ellers har jeg og Hann vært på hytta fra igår til idag med familien hennes, koselig. Nå for tiden legger jeg ut ganske mye bilder på instagram. Hvis du vil se dem er det bare å følge gfredriksen!

Hva har du gjort i dag?

 

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013

, Eigersund

Hei Jeg er en jente på 15 år. på fritiden holder jeg på med fotografering, venner og mange andre ting. Lurer du på noe?? Mail: gukf97@hotmail.com


    Hei! Jeg heter Guro Fredriksen. Jeg er 16 år og kommer fra Egersund. Jeg liker å blogge om hverdagen, antrekk, fotografering og alt annet. Håper du liker den!

    + Legg meg til som venn

Kategorier

Blogg Dagens antrekk foto Inspirasjon Jul Meg Mote New in photoshoot Sminke & hår spørsmål Videoblogg

Arkiv

Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012


hits