Pastries

Er på besøk hos Hanne nå. VI har ikke hatt så mye å gjøre så vi satte igang med å bake boller. De ble veldig gode å fine ♥

Fristet?

Three gurls

Hei! Skulle egentlig blogge om dette igår men hadde ikke tid til det siden jeg var hos Sandra til klokken var 10. Men uansett. Igår var  jeg da med Sandra og Hanne  vi var nok en gang ute å tok bilder. Senere gikk vi til sandra hvor vi fikk se mopeden hennes. Ååå, gleder meg selv til å råne i byen. haha, neida.. men joda.

Hva syns du om bildene?

 

 

Søndagsfrokost

I natt har jeg ligget over hos Hanne. Vi så The last song også har vi kost oss med godteri. Ellers så har vi spist en god frokost og kakao. Etterpå skal vi ut å ta enda flere bilder med Sandra!!

Hva skal du gjøre idag?

Dagens antrekk

//Bukse og genser - Bikbok// Skjerf - Hanne sitt //


It's Autumn

 

Hva syns du?

 

Antrekk 21.09.2012

// Genser og bukse - Bikbok // Dongerivest - Gina Tricot // sko -Converse //

Hva syns du?

Toppen av ønskelista


// Kjoler - Nelly //  Vinrøde Jeffery Campbell // Svarte sko -Skoringen // Genser- Cheap Monday // sjokoladepudder - Too Faced // Levid plaid vest - Her // Toalettmappa -Lulu's //

Dette er noe av det jeg ønske meg mest nå fortiden, utenom iphone å mac.  Er det noe av dette som du har eller ønsker deg?

Sisters B-day

Gratulerer med dagen verdens beste søster ♥ Hun blir 12 år idag.  Love you♥

 

Våres bestefar hadde også hatt bursdag idag, Gratulerer med dagen♥

Hvilken veske?

Har funnet to vesker på h&m som jeg har så sykt lyst på, men jeg kan jo bare kjøpe en. Så før jeg bestiller så trenger jeg hjelp om hvilken jeg skal kjøpe. 

 

Hvilken skal jeg velge???

Vi har fått katt!

Ja, overskriften sier vel atl. Vi har fått oss katt, eller det er mest min lillesøster sin. Men ja, de va å hentet den i lyngdal i morgest å nå er de hjemme. Har ikke navn på den da.

Katten er 14 uker gammel og er ei jente!

Håper dere kan komme med navn til den!

Nytt i garderoben

Ja, da er det helg igjen. Har ventet på denne dagen i evigheter. Sove lenge, kos med venner og mye mer. Men ellers, har vært på bikbok idag å brennt enda mer penger. Får dårlig samvittighet hver gang jeg kjøper noe, men ikke denne gangen. har ønsket meg dette helt siden juni tror jeg å nå med det første har den kommet i butikken.

shorts fra Bikbok - 399,-

Imorgen kommer det noe jeg og søsteren min har ventet på en stund, dere kan gjette hva det er!!

goodbye summer, hello autumn

//Canon eos 600 D 

Har ikke så mye å gjøre idag så jeg tok meg en tur ut for å ta litt bilder siden høsten er her!

Hva syns du om bildet?

Gårsdagens innkjøpAlt fra Bikbok

Dagens antrekk

Stikker til byen snart med Hanne , men har tatt noen outfitbilder til dere.  Har byttet mye fram og tilbake på antrekket men fant ut av det tilslutt.

// bukse og topp - Bikbok // Dongerijakke -Ginatricot // Sko - Converse //

Vi har forresten krøllt håret på hverandre idag, vises ikke så mye på bildene av meg men dere kan se Hanne sitt♥

Hva syns du ??

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013

, Eigersund

Hei Jeg er en jente på 15 år. på fritiden holder jeg på med fotografering, venner og mange andre ting. Lurer du på noe?? Mail: gukf97@hotmail.com


    Hei! Jeg heter Guro Fredriksen. Jeg er 16 år og kommer fra Egersund. Jeg liker å blogge om hverdagen, antrekk, fotografering og alt annet. Håper du liker den!

    + Legg meg til som venn

Kategorier

Blogg Dagens antrekk foto Inspirasjon Jul Meg Mote New in photoshoot Sminke & hår spørsmål Videoblogg

Arkiv

Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012


hits