Indian

I dag har jeg og Hanne vært ute å tatt bilder. Det var litt vanskelig finne en perfekt plass, med det gikk etterhvert.  Indianerhatten er kjøpt på tigers til 40,-, og kvaliteten var dritt dårlig. Men det fungerte en stund. Har bare redigert disse bildene av hanne. Kommer flere senere :)

Hva syntes dere om bildene?

Sheinside wanties

I dag har jeg ikke gjort noe spessielt. Det har regnet en del, men nå er det opphold. Har kikket litt på sheinside, og funnet mange plagg. Har så lyst til å kjøpe alt, men siden jeg er halveis blakk, kan jeg dessverre ikke det. Kommer mest sannsynlig til å klikke hjem den sennepsgule genseren helt nederst og den blågrønne i midten til venstre. Elsker dem! Men nå må jeg stikke en tur ut for å få litt frisk luft. Har vært inne i hele dag.

Lørdagen

 
Lørdagen min har gått i ingenting.. Var i byen fra klokken 11, og kom hjem for ikke alt for lenge siden. Fant denne søte cola flasken med marc jacobs design. Den skal definitivt får en plasse på rommet mitt. Elsker den! Holder på å planlegge litt forskjellig til rommet mitt. Er så lei alle pastellfargene. Ellers skulle egentlig jeg og hanne ha en photoshoot, men siden været er så forskjellig gidder vi ikke. Vi har allerede planlagt en annen photoshoot, som vi gleder oss til å utføre. Mer informasjon om den kommer sikker senere. Skal i bursdag til tanten min snart, så må stikke.

Ha en fin lørdag!

Nye joggesko

             

Når jeg hadde bursdag, skulle jeg egentlig få nye joggesko. Har aldri funnet noen som var fine, ettersom jeg ville ha noen med friske farger. Var med pappa på mx-sport, og fant disse.  Er kjempefornøyd med dem, og elsker fargene! Skoene kostet 900,-  Er en ganske rimelig pris.

Hva synes du om dem?


    

Fredag!

i

Endelig fredag dere! Er så herlig å tenke på at jeg kan sove leenge i morgen, istedet for klokken 6. Her hjemme har det stort sett regnet, så jeg har ikke hatt mulighet til å ta noen bilder. Har gått i joggebokse i hele dag, så jeg gadd heller ikke å skifte. Hvis det er bedre vær i morgen, så kan det vær jeg tar noen bilder. Hanne skal overnatte hos meg i morgen + at  søsteren min har bursdag på søndag. Det blir kkooooss♥

Ha en fin helg allesammen!

Vintage

På skolen har vi laget noe som heter Stumbleupon. Det er noe liknende weheartit, men du kan finne mer her. Når du har laget en bruker, kommer det opp forskjellige kategorier. Det kan være alt fra photoshop tutorials til matlaging.  Jeg har bladd gjennom mye gjennom photoshop, og jeg har funnet masse som jeg kan lære. På disse bildene har jeg brukt noen vintage effekter. Det er så gøy å prøve ut noe nytt!. De blir jo ikke helt skarpe når jeg bruker disse effektene, men det synes jeg er superfint. Kjenner at det er mye gøyere å redigere og blogge når jeg kan ha litt variasjon i bildene.

Hva synes du?

Fall beauty

Autumn

 

Siden høsten begynner å ta på, så har jeg laget en kollasj med klær og tilbehør som passer til høsten. Selv elsker jeg den sennepsgule fargen. Den passer sååå fint til denne årstiden. Elsker millitærgrønn og burgunderrød også. Før var det alltid slik at jeg hatet høsten, men nå elsker jeg den. Er så herlig å kle seg i stor skjerf, bruke lue og boots.

Regnfull dag

I dag regner det mye i byen, så det er ingenting spessielt å finne på. Kom hjem fra skolen halv 5, noe som er veldig seint. Blir så sykt trøtt... Ellers skal jeg på trening snart. Pleier å gå på gruppetimer på mandagene, men det begynner 5. Tror jeg bare blir å springe noen korte intervaller + styrke.

I går hadde jeg heller ingenting å gjøre, så jeg tok frem gamle blader, å klippet ut ting som inspirerer meg. Har også funnet en bok som jeg skal samle alle disse tingene i. Håper den blir bra! Inspirasjonen har jeg fått av bloggeren Eirin Kristiansen (link). Elsker bloggen hennes!

 

Nytt designI dag klarte jeg endelig å finne meg et bloggdesign som jeg likte. Jeg har ordnet en god del på designet, både med farge, header osv.  Er superfornøyd, og jeg kjenner at jeg får bedre motivasjon til å blogge.

 

Hva synes du om det nye designet

Portrett av Hanne

Canon eos 600D + canon ef 50 mm 1.8.

Hva syntes dere? 

Canon linse

I går fikk jeg endelig kameralinsa mi. Bestillte canon ef 50mm 1.8, som jeg skal bruke til portrett o.l. Har faktisk ikke prøvd den ut enda, så jeg gleder meg til å gjøre det. Må bare bli litt finere vær ute, siden det tordner og lyner nå. Bestille linsa fra cdon.com, som har en veldig rask levering. Tok meg 3 dager å få den hjem.

hvilke linser har du?

01.09.2013I dag har jeg og Hanne vært ute og tatt bilder.  Det har regnet  hele tiden, men det gjorde ingenting. Har plukket ut noen bilder som jeg like, og redigert dem i photoshop.

 

Hva synes dere?

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013

, Eigersund

Hei Jeg er en jente på 15 år. på fritiden holder jeg på med fotografering, venner og mange andre ting. Lurer du på noe?? Mail: gukf97@hotmail.com


    Hei! Jeg heter Guro Fredriksen. Jeg er 16 år og kommer fra Egersund. Jeg liker å blogge om hverdagen, antrekk, fotografering og alt annet. Håper du liker den!

    + Legg meg til som venn

Kategorier

Blogg Dagens antrekk foto Inspirasjon Jul Meg Mote New in photoshoot Sminke & hår spørsmål Videoblogg

Arkiv

Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012


hits