Spørsmålsrunde

Jeg vet at jeg hadde spørsmålsrunde for ikke så lenge siden. Men jeg tenkte at jeg kunne ha en ny nå alikevell. Så bare spør så mye dere vil!!Nydusja hår idag, derfor ser jeg ut som et troll!

 

 

Bloggen er 2 år!

Da har jeg oppnådd 2 år med blogging. Syns at det har gått utrolig fort men det har vært morsomt å blogge. Ikke hele tiden da. Håper på 2 år til med blogging. Dere kan jo få se meg fra jeg begynte å blogge til nå!

Husker at jeg hadde klippet meg kort på bildet til venstre. Var så fornøyd da! Nå vet jeg ikke om jeg skal grine eller le. (2010)


i 2011 fikk jeg og Hanne dilla på photoshoot, her er de to første 

dette er nå i oktober (2012) Kan ta hånden på hjerte å si at jeg selv har forandet meg. iallefall klesstil og håret!

 

Syns du jeg har forandret meg?

 

 

Helg

Våknet opp til en overraskelse idag. SNØ!!! I en oktober. Kom ikke så mye da men nok til at jeg ble sjokka. Men for å si det sånn så varer det ikke lenge. Er for det meste sludd nå så snøen smelter. Litt dumt men bra også. Snøen har jeg bestillt til Jul! Ellers, endelig helg etter en uke skolearbeid og grunnkurs på moped. Mangler bare 3 kurs så er jeg ferdig !
God helg allesammen!

Barry M

Da har endelig pakken kommet! Har bestilte den for over en måned siden , men de hadde den ikke på lager før nå.  Det jeg har fått/bestilt er den grønne leppestiften, Barry M touch og magic lip paint. Verdens fineste og råeste leppestift. Fra makestyle!


(bildet er lånt av L0ve.blogg.no)

Har du leppestiften?

 

Sandra

Er så fint vær ute idag, så jeg og sandra tok oss en tur ut for å ta bilder. Tok bare av henne og ble fornøyd! 

 

Hva syns dere om bildene?Skolestress

Som dere ser har jeg ikke blogget på en stund. Har hatt så mye jobbing med skolen og slik. Har en fremføring imorgen i rle så den har jeg øve på en god stund nå. Jeg skal prøve å få blogge imorgen hvis det blir fint vært til å ta litt bilder. En videoblogg blir det muligens også :) Kom med tips til hva dere vil se i videoen !

Puuus♥ (gamle bilder siden jeg ikke gidder å hente kameraet)

 

Lørdagskvelden

Hva skal man si? Det er lørdag og uheldigvis to dager igjen av ferien. That feeling! Skal prøve å utnytte kvelden bra som mulig, Indisk mat blir det også med familien. K.O.S! Slenger inn et par bilder fra igår, gidder ikke  å hente kameraet.
 

Me and my bestfriend

 

Hva syns du om bildene

Fredagskos

I natt ligger jeg over hos Hanne. Så vi har sett Norske talenter, laget nachos og koser oss med jordbær og chips. Skal prøve å poste innlegget av bildene senere!

Hva gjør dere i kveld? 

Sneak peak

Har vært ute å tatt bilder med Hanne idag. Kommer bare en liten del av dem, men kommer flere senere i kveld!  Men ikke i svart/hvitt.Hva syns du om de så langt ? :)

Smuud

I natt skal Hanne ligge over hos meg. Så da har vi trødd til med Smoothie med bjørnebær. Den ble sykt god og frisk! I morgen skal jeg og Hanne gå ut å ta bilder hvis det blir fint vær. Legger dem mest sannsynlig ut etterpå!!
Gave fra pappa

For to dager siden kom pappa hjem fra kurs i Tyskland. Jeg, Aurora og mamma var å hentet han i 11 tiden.  Pappa har også vært så snill å gi oss hver sin gave + milka sjokolade, et must! (haha) Men de koster rundt 5 kroner for en 100 gram sjokolade, som er billig i forhold til melkesjokoladen i Norge. Men her er det jeg fikk, superglad! Lagde meg et lite "fotostudio" for å teste ut litt forskjellig. Ble ganske fornøyd.

Yellow diamond parfyme fra Versace


Sumptuous two tone maskara fra Estèe Lauder

 

Nå skal jeg snart gå å lage noe som er viktig å ha når du skal ta bilde! Du kan gjette hva det er!

 

Ny veske

Endelig kom veska som jeg har ventet på i over en måned. Ble ganske fornøyd med den, men den kunne vært litt større. Kostet rundt 400,-  og er fra H&M!

Loooove!

Hva syns du om den ?

To headere

Har overnattet hos Hanne fra igår til idag, Sandra (link) Var også der! Vi har sett to filmer ( Bad teacher og Brides maids), vært på dataen og redigert masse bilder i photoshop! Fikk to headere av Hanne som jeg muligens kommer til å bruke. Iallefall den ene. Hva syns dere om dem?

Hvilken likte du best?

No makeup
Partyparty

Søndag idag! Så det betyr avslappning og null stress. Var i bursdag hos verdens beste Hanne igår som egentlig hadde bursdag 25.juli. Hadde det kjempekoselig med mange  hyggelige folk, god mat, film og dansing.


New in

Har vært med mamma på byen idag. Vi har vært å kost oss på kafè og så har jeg funnet meg noe nytt. Senere skal jeg i bursdag til Hanne♥ Gleder meg!Genser og øredobber fra BIKBOK

06.10.2012

Passer meg egentlig ikke å ta sånne "alvorlige" bilder, men ble ganske fornøyd med dette!!

Hva syns du om bildet?

(Sandra har fått seg blogg! Du finner den HER)

I september

Har hatt få men gode minner fra September! Nå har en ny måned startet og nye muligheter!

 

Hvilke planer har du i oktober?

Høstferie!

Endelig har dagen som jeg har ventet på kommet. Det er endelig HØSTFERIE!! Ingen lekser, skole eller trøtte tryner før om en uke. For en følelse. Herlig temperatur ute og sol! Hva mer skal jeg si? Nyt  ferien deres, det skal iallefall jeg ♥

Photoshoot #2

Har glemt å vise resten av photoshootene som jeg og karina tok i sommer.  Og siden jeg ikke har noe å blogge om så kan jeg like vel legge ut et par bilder. Har en til photoshoot av oss som jeg kan legge ut en annen gang hvis dere er interessert.

Savner den sommeren så sykt !!

 

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013

, Eigersund

Hei Jeg er en jente på 15 år. på fritiden holder jeg på med fotografering, venner og mange andre ting. Lurer du på noe?? Mail: gukf97@hotmail.com


    Hei! Jeg heter Guro Fredriksen. Jeg er 16 år og kommer fra Egersund. Jeg liker å blogge om hverdagen, antrekk, fotografering og alt annet. Håper du liker den!

    + Legg meg til som venn

Kategorier

Blogg Dagens antrekk foto Inspirasjon Jul Meg Mote New in photoshoot Sminke & hår spørsmål Videoblogg

Arkiv

Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012


hits