NY BLOGG!

Da her jeg bestemt meg for at jeg har skiftet blogg. Jeg begynner å blir lei raske og kjedelige innlegg, så jeg ville starte på nytt. På den nye bloggen har jeg allerede fått mye tilbakemelding. Jeg blir så glad :D

Følg meg på den nye bloggen min ! Trykk på bildet.

Forresten er denne bloggen akuratt 3 år i dag. Går egentlig sykt fort :)

Endelig helg

Da kan jeg endelig si at denne uka er unnagjort. Så herlig å være ferdig med alt av skolearbeid osv. I kveld skal jeg opp til Hanne. Tror vi kommer til å se på The Voice og være på macen.  Koselig!

 

Hva skal du gjør i helgen?

 

 

24.10.2013

Dagene min går til skole i denne uka. Vi har hatt utrolig mye å gjøre. Matteprøve, Naturgfagprøve og media. I mediaen har vi dubbet en liten film og så har vi lagt på stemmene og forskjellige lydeffekter. Føler at vi altid får liten tid til å gjøre ting bra. Alt blir bare et stress. Imorgen har vi naturfagprøve, noe som jeg tror kommer til å gå bra. Har øvd en del og tror jeg kan det meste. Om ikke så alt fo lenge skal jeg gå å trene og så blir det litt mer øving. Gleder meg bare til denne uka er over..

Som sagt legger jeg ut noen innlegg på den andre bloggen min. Klarer ikke å bestemme meg for hvilken jeg skal bruke. Du finner den HER

 

Har dere mye å gjøre på skolen?

20.10.2013

Hva synes dere?

Who's gonna save us

Har ikke hatt noe spesielt å gjøre i dag. Det har regnet hele tiden og ifølge yr så ser det ikke ut til at det skal gi seg heller. Ellers har jeg bare vært hjemme. Sitter nå og redigerer litt forskjellig i photoshop. Ha funnet masse koster på noe som heter deviantart. Har funnet alt fra små feer, vinger, trær, sår osv. Synes det er utrolig gøy å ha slike små detaljer, siden man får litt variasjon i bildene også. Har funnet en sang som jeg hører om og om igjen. Elsker den!


 

 

Unposted

Her er noen av bildene Hanne tok av meg da vi var i skogen! Ble ikke veldig fornøyd med bildene av meg selv, men det får gå!

Hva synes dere? 

Fall beauty


Min dag startet ganskje tidlig. Stod opp klokken åtte for å passe noen unger. Passet dem ikke så veldig lenge, men koselig var det uansett. Ellers så har det vært utrolig fint vært i dag + at temperaturen var skikkelig herlig. Ikke for kaldt og heller ikke for varmt. Elsker slike dager! Har også vært med Hanne og tatt noen bilder. Var mange som ble uklare, men noen funket fint. Ellers så har vi sett på The Voice. Kjekkest av alt er jo at han som sang sist og kom videre er ifra byen :)

Hva har dere gjort i dag?

tiende oktober

Bare jeg som føler at det er søndag i dag?  Har ikke gjort noe spessielt i dag. Hanne overnattet hos meg i natt + at vi tok oss en tur på trening tidligere. Vi har ikke gjort noe spessielt ellers. I går fikset jeg et design + header til en blogg. Vi holdt på i over en time, men med hjelp fra Hanne fikk vi det til. I kveld skal jeg heller ikke gjøre noe spessielt. Kanskje se en film.

Hva har dere gjort i dag?

Draw me a smile, and save me tonight

Siden jeg ikke har hatt noe spesielt å gjøre på idag, så har jeg tatt noen bilder. Begynte vel bare med at jeg skulle prøve ut vaselin oppå øyenskyggen. Har hørt at det gjør øyenskyggen mer pigmentert. Brukte noen spesielle farger, men det funket hvertfall. Har forresten blitt helt hekta på Blank Page av Christina Aguilera. Utrolig fiiiin! ♥Ny jakke

Endelig er det min tur til å ha høstferie. Er så sykt herlig å tenke på at jeg slipper å stå opp klokken 6 i en hel uke. Har ingen spesielle planer denne uka, så jeg får ta det som det kommer. I går gjorde jeg heller ikke så mye. Var en tur på senteret med mamma og pappa. Var også innom bikbok å kjøpte denne nydelige jakken!  Så da fikk jeg brukt gavekortet mitt også. Egentlig koster den 899,-  men jeg betalte 599,- for den. Gleder meg til å bruke den.

Hva synes du om jakken?

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013

, Eigersund

Hei Jeg er en jente på 15 år. på fritiden holder jeg på med fotografering, venner og mange andre ting. Lurer du på noe?? Mail: gukf97@hotmail.com


    Hei! Jeg heter Guro Fredriksen. Jeg er 16 år og kommer fra Egersund. Jeg liker å blogge om hverdagen, antrekk, fotografering og alt annet. Håper du liker den!

    + Legg meg til som venn

Kategorier

Blogg Dagens antrekk foto Inspirasjon Jul Meg Mote New in photoshoot Sminke & hår spørsmål Videoblogg

Arkiv

Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012


hits