Workout

Da jeg begynte i tiende klasse sluttet jeg på fotball. Istede begynte jeg å trene for meg selv. Det har gjort meg i bedre humør + at jeg føler at jeg får mere trening ut av det. Jeg er ikke den personen som er fornøyd med meg selv på noen steder, men kan også ha noen deler som jeg er godt fornøyd med. Men når jeg er på weheartit og sånne sider blir jeg så påvirket og motivert til å endre på selvtilitten min. Elsker å trene!
24.11.2012

Hallo allesammen!

Idag kom endelig sola til byen, så jeg og hanne var som vanlig ute å tok bilder! Skal ligge over hos henne inatt med Sandra. Ellers vet jeg ikke hva vi skal gjøre.  Kos dere ikveld!

Kos dere i kveld ♥

Our beautiful catVi har fri fra skolen idag! Så jeg, pappa og Aurora skal på tur. Mamma er på tur med jobben så hun skal ikk være med. Senere blir det twilight på kino!

Hva syns du om bildene??

 

 

BraidMini shoot

La ut nesten samme innlegg igår men bildene var ikke redigert så. Men i dag har jeg brukt nesten 1 time på å redigere å litt sånn. Håper du blir fornøyd Hanne!

MINNER DERE PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN SOM JEG HAR. DERE KAN FINNE DEN HER (link)!!!!!!

 

Julekjole

Hallo!

Bare 42 dager til jul folkens! Kjenner allerede at jeg gleder meg til julemusikken og alt det der. Ellers er jeg på utgikk etter en perfekt julekjole. Finner ingen som jeg har så sykt lyst på, ingen på nelly iallefall. Eller jo, har funnet noen på newlook og bubbleroom men det er ikke sånn at jeg vil bestille dem med engang. Må vurdere litt.  Hvis dere har noen nettsider med fine kjoler, kan dere vær så snill å legge nettsiden  som en kommentar? Hadde vært snilt!!  Her er 3 kjoler som jeg liker ganske godt!

Hvilken syns du var finest?

10.11.12

Inatt skal jeg sove over hos Vilde med Hanne!. Så her har vi sendt maangee snapchats til hverander, spist og laget pikekyss + høy musikk ♥ God stemning til 1000!
Verdens fineste sang. September av Daughtry ♥

Ha en  koselig kveld allesammen!!

Ikea innkjøp

Hallo folkens!

Igår var jeg med foreldrene mine til Ikea. De skulle ha et garderobeskap men jeg fant noe jeg også. Ble ikke så veldig mye, men nok til at jeg er fornøyd!  Skriver prisen under hvis dere lurer.

15,- per stykk (Kjøpte 2)29,- pr stykk (kjøpte 3)Sengtøy 149,-

Gavepapir 15-20 ,- per stykk. Elser det med stjerner!! 

Senere kommer det muligens ett innlegg med leppeprodukter som jeg bruker! 

Hva syns dere om tingene?

Hospitering

Har vært på hospitering i dag på studiespesialisering.  For å si det slik er det som ungdomsskole. Bare litt mer vanskeligere og mer frihet. Men jeg har allerede valgt hva jeg skal gå på når jeg skal på vidergående. Men ellers var det helt greit. Dagen gikk også veldig fort!

Skal prøve å få spillt inn spørsmålsrunden etterpå!

Hvilken linje skal/går du på vidergående?

 

Be yourself

Favotitt quoten min! Syns der er utrolig viktig for oss mennesker å følge denne.. Vær deg selv!!

Ny genser

Fra Kappahl - 399,-

Hva syns du om genseren?

Dagens antrekk

// Parkas - Only // Bukse - Bikbok // Genser - Hanne sin // Veske - H&M // smykke - Bikbok // Sko - Converse //

 Har vært med Hanne til byen idag. Vi sto opp i 9 Tiden (!!) for å komme oss til byen for å spise frokost. Koselig ♥ Ellers gikk vi rundt i kikket  litt. Fant en genser som jeg er veldig fornøyd med. Viser den senere eller imorgen!

Hva syns du om antrekket

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013

, Eigersund

Hei Jeg er en jente på 15 år. på fritiden holder jeg på med fotografering, venner og mange andre ting. Lurer du på noe?? Mail: gukf97@hotmail.com


    Hei! Jeg heter Guro Fredriksen. Jeg er 16 år og kommer fra Egersund. Jeg liker å blogge om hverdagen, antrekk, fotografering og alt annet. Håper du liker den!

    + Legg meg til som venn

Kategorier

Blogg Dagens antrekk foto Inspirasjon Jul Meg Mote New in photoshoot Sminke & hår spørsmål Videoblogg

Arkiv

Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012


hits