New years eve

Årets siste kveld folkens! Det er så sykt å tenke på at 2012 allerede snart er over og vi går over til 2013. Høres så  snålt ut å si 2013, men vi bli vel vandt med det etterhvert. Kvelden feires med Hanne og familien. Blir helt sikkert kjempekoselig. Senere er det ut en tur til byen for å ta bilder av rakettene å feire det nye året. ååhh, syns det er trist å si hade til dette året, men 2013 kommer til å bli like bra, eller bedre. Har begynt å få inspirasjon til å bli flinkere på bloggfronten. Kanskje endre den til et tema? Hvem vet. Iallefall, kos dere så mye dere kan ikveld. Det skal jeg♥

(årets siste bilder å innlegg) 

Snakkes til neste år!! :*******

 

Mitt 2012 Del 2

Har egenlitg laget sånne kollasjer fra hver måned. Men de va for små så jeg legge ut enkle bilder.

Juli

I juli fikk vi vår etterlengtede sommerferie. 2.juli reiste jeg med familien til Nord-Norge i 2 uker og koste oss med vår familie der oppe. Vi var også på hytta der, kjempekoselig. Etter 2 uker var det dessverre tid for å reise hjem igjen. Men etter noen dager etter hjemkomst reiste jeg på Dana-cup i Danmark med fotball. Var også med gode venner og koste oss kjempemasse.

August

I august  begynte sommerferien å ta slutt. Jeg begynnte i 10 klasse og måtte komme inn i den vanlige døgnrytmen igjen. Men før skolen fortsatte jeg å nyte ferien. Mamma hadde bursdag og jeg var med hanne på båttur.

 

September

I september gjorde jeg ikke stort. Jeg hadde som regel vanlig skoledag med lekser og trening på ettermiddagen. Feiret 12 årsdagen til søsteren min. Hadde noen dager med fint vær så jeg og Hanne hadde photoshoot. Vi fikk også en kattunge som nå heter Kia.

t


Oktober

Oktoberdagene var like vanlige som september. Skole, lekser, trening, venner også videre. Feiret også 15 årsdagen til Hanne.

November

I november begynnte d å bli kaldt ute å nå var det på med varme klær, vintersko og parkas. Hadde noen dager hvor jeg og Hanne (som vanlig) tok bilder. Haha, har nesten 20.000 bilder på dataen, men ikke bare av oss da. Ellers gjorde jeg siste innspurt på skolen før jul, og jeg ble storfornøyd!

Desember

Dette året har gått sinnsykt fort og vi er allerede i siste måned i 2012.  Vi startet med juleforberedelser med pakker og baking. Syns alt gikk fort og allerede ble det julaften. Men jaja, imorgen er det nyttårsaften. Skal feire nyttår med Hanne og noen andre. Blir kos! Kos dere så godt dere kan resten av året! 


 

 

Mitt 2012 Del 1

Januar

Vi begynnte med et nytt år, 2012! Fikk ikke opplevd så mye i denne måneden. Var ute en del å tok bilder. Var også mye med venner og slikt. Har ikke så masse bilder fra dette året å grunn av jeg ikke hadde ett bra kamera.


Februar

I februar begynnte de å bli vår.  Jeg var også på mitt andre skoleball. Hadde turer til Hanne sin hytte 

Mars

I mars var jeg på hospitering på Time (medier og kommunikasjon) Vi fikk lære litt om foto og redigering. De var varmt ute noen dager så jeg og hanne var ute og hadde vår første "skikkelige" photoshoot.

April

April var kanskje den måneden hvor jeg fikk oppleve en del. Var i oslo en helg for å hente bunaden min. Jeg ble fyllte 15 år den 10.april også! Fikk også mitt etterlengtede kamera (canon eos 600D).

Jeg ble også konfirmert i kirka .

Mai

I mai begynte sommeren å komme. Jeg og Hanne var på stranda å tok konfirmasjonsbilder en kveld. Bestemor og pappa sin onkel var også her. Jeg og hanne var også å hadde en photoshoot ved sjøen. Kunne ikke gjøre så mye på slutten av mai pga. forstuet fot.

Juni

I juni sluttet jeg i 9 klasse og vi tok sommerferie.  Jeg var også ute å tok en del naturbilder av blomster o.l. Var også på landtur med mormor, søster og søskenbarn i sommerferien. Feriet også en sein bursdag med venninner.

Del 2 kommer om ikke så lenge!

 

 

 

 

 

 

 

Ett år siden

Hallo folkens!

I natt har jeg sovet over hos Hanne. Tidligere idag tok vi som vanlig bilder (haha). Resultatet ble greit. Ikke for bra, men heller ikke for dårlig. Etter at vi hadde tatt bildene fant vi ut at det faktisk er akuratt ett år siden vi tok noen andre bilder. Så jeg har laget noen kollasjer som viser litt forandring fra i fjor til i år av meg. De til venstre er 2011 og de til høyre er fra 2012 (idag altså)

 

 

 

 

 

 

Årets Juleantrekk

Kjole fra Vila

God Jul!♥

Christmas time

Endelig har dagen kommet. Det er julaften!! Sto opp kvart på 7 idag for å se på tv. haha, men det er tradisjon så. Nå sitter jeg å ser på askepott, og etterpå et det mikke mus på tv2. Ingen jul uten de tradisjonelle filmene. Forresten fikk vi masse snø til idag, så nå kan jeg si at i år er det en ekte jul.  Julekvelden feires hos onkel, tante og søskenbarn med andre folk også! blir å ta med kameraet så det kommer sikkert bilder imorgen. Blir helt sikkert kjempekoselig.  God jul allesammen!nydusjet å flott, i know! ( kommer kanskje bilder av meg når jeg har ordnet meg!)

 

 

Julestemning

God lille julaften allesammen! Håper alle har fått julestemning, for det har endelig jeg! I dag har dagen gått til julemusikk, pynting av tre og vært ute en tur. Snøen har også komt. Får håpe at den er imorgen også , for her i byen kan været snu fort. Ellers blir det hovmesteren og spekemat med familien senere i kveld! Koselig♥

God jul allesammen! ♥

It's new

Har vært en tur i byen idag for å finne de siste julegavene. Fant også noe til meg selv, heh... Men ja, er kjempefornøyd med begge tingene.
Oversize genser og dongeriskjorte fra Bikbok

Dagens antrekk
// bukse - H&M // genser - bikbok // Skjorte - Only // sko - Converse.

Har kjøpte noen få ting i byen idag, viser det senere.

Snakkes!

attende desember

Hallo folkens! Er en stund siden jeg har blogget nå. Gidder ikke å beklage meg nok en gang men kan si at jeg ikke har orket + at jeg har hatt lite motivasjon til å ta bilder. Men nå skal jeg PRØVE å sjerpe meg, iallefall i julen! Julestemningen har dessverre ikke kommet enda + snøen har regnet bort. Har ikke bakt så mye heller, men det kommer sikkert. Ha en fin desember videre!

 

 

 

09.12.2012

Var ute å tok en del bilder isted. Tok ca 300 bilder som ble helt greie. Som dere ser på det nederste bildet så var der mye vind, hahaha!

 

Min ønskeliste

1.Macbook pro // 2.canon macro linse 50 mm 1.8.(kan ha andre makrolinser også // 3. Kosedress i burgunderrød fra Cubus (199,- per del) // 4.nattkjole fra cubus // 5. Kameraveske // 6. reflektor fra ebay // 7. Ciatè neglelakker // 8. tøfler fra Bikbok // 9. Viva la jucy parfyme // 10. Nude øyenskyggepalett fra The Balm // 11. Pyjamasshorts fra bikbok // 12. pynt til rommet // 13. Puter og sengteppe.

 

Ønsker meg jo selfølgeli flere ting da, dette er bare noe av det!

Julebyen

Var utrolig koselig med en tur til julebyen igår. Var med Hanne og Vilde, senere kom Siren. Vi gikk litt rundt å kikket i de forskjellige bodene, kjøpte julepresanger og drakk en kakao. Var litt rundt å tok bilder, litt kleint men samma det!


Juletreet i bokehstyle. Dårlig kvalitet, i know!
 

Happiness

For noen få minutter siden snødde d så utrolig mye! Julebyen åpner idag også. Kjenner på at julestemningen begynner å komme på plass allerede. Hvis ikke snøen varer til julaften, så kommer jeg til å grine. Neida, men kjipt hadde det vært. I love snow♥

Minusgrader

Skikkelig kaldt er det ute idag. Har vært å skolen å frøset både ute og inne. Fant ut at det ikke er så rar siden det er  -10 grader ute!! Elsker det faktisk. Bli så friskt når man er ute å går tur, eller ta bilder som jeg gjorde, har jo blitt ganske forkjølet og vondt i halsen også.  Skal snart øve til spanskprøven som jeg har imorgen, hater det! Men får trøste meg med litt julemusikk♥ Du kan finne julelista mi HER

Et nærbilde

Hva syns du ?

Hearts

fikk disse øredobbene i julekalenderen idag, elsker dem! 

Snow fall
Hva synes du om bildene??

1. Desember

Åhh, denne dagen har jeg ventet lenge på!! Alt er helt perfekt. Hører på julemusikk, har pakket ut den første gavekalenderen og det er snø! Første gang i mitt liv at det er snø første desember. Om et par timer skal jeg til byen med Hanne å kjøpe julegaver, og kanskje skal vi vær med Sandra etterhvert. ♥


¨

 

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013

, Eigersund

Hei Jeg er en jente på 15 år. på fritiden holder jeg på med fotografering, venner og mange andre ting. Lurer du på noe?? Mail: gukf97@hotmail.com


    Hei! Jeg heter Guro Fredriksen. Jeg er 16 år og kommer fra Egersund. Jeg liker å blogge om hverdagen, antrekk, fotografering og alt annet. Håper du liker den!

    + Legg meg til som venn

Kategorier

Blogg Dagens antrekk foto Inspirasjon Jul Meg Mote New in photoshoot Sminke & hår spørsmål Videoblogg

Arkiv

Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012


hits