Sheinside wanties

I dag har jeg ikke gjort noe spessielt. Det har regnet en del, men nå er det opphold. Har kikket litt på sheinside, og funnet mange plagg. Har så lyst til å kjøpe alt, men siden jeg er halveis blakk, kan jeg dessverre ikke det. Kommer mest sannsynlig til å klikke hjem den sennepsgule genseren helt nederst og den blågrønne i midten til venstre. Elsker dem! Men nå må jeg stikke en tur ut for å få litt frisk luft. Har vært inne i hele dag.

Fall beauty

Autumn

 

Siden høsten begynner å ta på, så har jeg laget en kollasj med klær og tilbehør som passer til høsten. Selv elsker jeg den sennepsgule fargen. Den passer sååå fint til denne årstiden. Elsker millitærgrønn og burgunderrød også. Før var det alltid slik at jeg hatet høsten, men nå elsker jeg den. Er så herlig å kle seg i stor skjerf, bruke lue og boots.

Sheinside

1.HER 2.HER 3.HER

Har vært en tur inne på Sheinside å sett på klær. Var så mye fint til en rimelig pris. Var så mye klær og smykker at jeg gadd ikke å se mere tilslutt. Har da funnet tre ting som jeg virkelig liker, og skal bestille den BOY genseren snart. Elsker den!

Har du vært inne på Sheinside?

 

Lookbook - Zara April

Noen fine skatter fra Zara.com

Hva syns du?

Forbereding til photoshoot!

I dag skal jeg og Hanne ha photoshoot. Været ble ikke slik vi hadde tenkt til da. Ønsket litt sol, men det er litt overskyet idag. Tror ikke det gjør noe, er vel det beste været å ta bilder i?

Har hentet frem gamle dongerijakker på mørkeloftet og satt sammen litt tilbehør. Vet ikke om jeg kommer til å gå akuratt sånn, men ska iallefall bruke begge dongerijakkene.

 

Bildene fra shooten kommer senere hvis det blir et bra resultat!

Details

 

Vet at det har blitt mye svart/hvitt bilder i det siste. Men Det er så stygt ute når jeg skal ta bilder så dette er løsningen. Hater også å ta bilder inne, det er det verste jeg vet om! Ellers her er dagens detaljer. Smykket fra Bikbok og ringen rundt håret fra HM

 

Nelly wants

HER       HER       HER

 

Hva ønsker du deg fra nelly nå for tiden?

Julekjole

Hallo!

Bare 42 dager til jul folkens! Kjenner allerede at jeg gleder meg til julemusikken og alt det der. Ellers er jeg på utgikk etter en perfekt julekjole. Finner ingen som jeg har så sykt lyst på, ingen på nelly iallefall. Eller jo, har funnet noen på newlook og bubbleroom men det er ikke sånn at jeg vil bestille dem med engang. Må vurdere litt.  Hvis dere har noen nettsider med fine kjoler, kan dere vær så snill å legge nettsiden  som en kommentar? Hadde vært snilt!!  Her er 3 kjoler som jeg liker ganske godt!

Hvilken syns du var finest?

Toppen av ønskelista


// Kjoler - Nelly //  Vinrøde Jeffery Campbell // Svarte sko -Skoringen // Genser- Cheap Monday // sjokoladepudder - Too Faced // Levid plaid vest - Her // Toalettmappa -Lulu's //

Dette er noe av det jeg ønske meg mest nå fortiden, utenom iphone å mac.  Er det noe av dette som du har eller ønsker deg?

Hvilken veske?

Har funnet to vesker på h&m som jeg har så sykt lyst på, men jeg kan jo bare kjøpe en. Så før jeg bestiller så trenger jeg hjelp om hvilken jeg skal kjøpe. 

 

Hvilken skal jeg velge???

Nelly har salg!

Akuratt nå er det salg på nelly. Har funnet en del ting som jeg har lyst til å kjøpe, men der blir mest sannsynlig ikke. Stikk en tur innom å se om noe passer for deg. Salget finner du HER


Har spessielt lyst på den kjolen i midten!

 

Hva syns du?

Summer inspiration

Sykt mye fin inspirasjon på lookbook for tiden. Bare synd at det ikke er så lett å få tak i så mye fint i Norge. Håper på en dag et jeg kan reise til London eller andre shoppingplasser♥

 

PS. Vet at blogginga mi er dårlig, men har ikke så mye tilgang til data.

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013

, Eigersund

Hei Jeg er en jente på 15 år. på fritiden holder jeg på med fotografering, venner og mange andre ting. Lurer du på noe?? Mail: gukf97@hotmail.com


    Hei! Jeg heter Guro Fredriksen. Jeg er 16 år og kommer fra Egersund. Jeg liker å blogge om hverdagen, antrekk, fotografering og alt annet. Håper du liker den!

    + Legg meg til som venn

Kategorier

Blogg Dagens antrekk foto Inspirasjon Jul Meg Mote New in photoshoot Sminke & hår spørsmål Videoblogg

Arkiv

Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012


hits