Ny jakke

Endelig er det min tur til å ha høstferie. Er så sykt herlig å tenke på at jeg slipper å stå opp klokken 6 i en hel uke. Har ingen spesielle planer denne uka, så jeg får ta det som det kommer. I går gjorde jeg heller ikke så mye. Var en tur på senteret med mamma og pappa. Var også innom bikbok å kjøpte denne nydelige jakken!  Så da fikk jeg brukt gavekortet mitt også. Egentlig koster den 899,-  men jeg betalte 599,- for den. Gleder meg til å bruke den.

Hva synes du om jakken?

Nye joggesko

             

Når jeg hadde bursdag, skulle jeg egentlig få nye joggesko. Har aldri funnet noen som var fine, ettersom jeg ville ha noen med friske farger. Var med pappa på mx-sport, og fant disse.  Er kjempefornøyd med dem, og elsker fargene! Skoene kostet 900,-  Er en ganske rimelig pris.

Hva synes du om dem?


    

Canon linse

I går fikk jeg endelig kameralinsa mi. Bestillte canon ef 50mm 1.8, som jeg skal bruke til portrett o.l. Har faktisk ikke prøvd den ut enda, så jeg gleder meg til å gjøre det. Må bare bli litt finere vær ute, siden det tordner og lyner nå. Bestille linsa fra cdon.com, som har en veldig rask levering. Tok meg 3 dager å få den hjem.

hvilke linser har du?

ready for school

I dag har jeg og Hanne vært i byen for å finne noen klær til skolestart. Fant noe som jeg er fornøyd med. Buksa og genseren er fra bikbok, og t-skjorta er fra lindex. Fikk den genseren gratis, siden jeg kjøpte buksa. Tror de skal ha det tilbudet ut neste uke.

Hva synes dere om klærne?

Nytt fra Tromsø

Da har jeg tatt meg tid til å ta bilder av det jeg kjøpte. Som sagt kjøpte jeg ikke så veldig mye på grunn av at jeg hadde mye fra før av.  Uansett her er innkjøpene!

Så er jeg endelig ferdig med å redigere den photoshooten jeg og Karina hadde når jeg var der oppe. Skal legge dem ut senere. Har på meg blomsterkransen på bildene, så dere får se den der i farger :)

Hva synes dere om tingene? 

Nytt fra bikbok

Var i byen med Hanne og Sandra i går. Fant utrolig mye fint, men jeg hadde ikke penger til alt. Så det ble to ting fra bikbok. Fant mye fint på salg også. Ellers gjorde jeg ingenting i går.Var en tur på treningssenteret å trente styrke. I dag har jeg heller ingen planer. Været varierer, så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.Men her er innkjøpet

199,-

149,- (50% salg)
Ny kjole

Fra Bikbok 399,-

 

Ikea innkjøp

Hallo folkens!

Igår var jeg med foreldrene mine til Ikea. De skulle ha et garderobeskap men jeg fant noe jeg også. Ble ikke så veldig mye, men nok til at jeg er fornøyd!  Skriver prisen under hvis dere lurer.

15,- per stykk (Kjøpte 2)29,- pr stykk (kjøpte 3)Sengtøy 149,-

Gavepapir 15-20 ,- per stykk. Elser det med stjerner!! 

Senere kommer det muligens ett innlegg med leppeprodukter som jeg bruker! 

Hva syns dere om tingene?

Ny genser

Fra Kappahl - 399,-

Hva syns du om genseren?

Barry M

Da har endelig pakken kommet! Har bestilte den for over en måned siden , men de hadde den ikke på lager før nå.  Det jeg har fått/bestilt er den grønne leppestiften, Barry M touch og magic lip paint. Verdens fineste og råeste leppestift. Fra makestyle!


(bildet er lånt av L0ve.blogg.no)

Har du leppestiften?

 

Gave fra pappa

For to dager siden kom pappa hjem fra kurs i Tyskland. Jeg, Aurora og mamma var å hentet han i 11 tiden.  Pappa har også vært så snill å gi oss hver sin gave + milka sjokolade, et must! (haha) Men de koster rundt 5 kroner for en 100 gram sjokolade, som er billig i forhold til melkesjokoladen i Norge. Men her er det jeg fikk, superglad! Lagde meg et lite "fotostudio" for å teste ut litt forskjellig. Ble ganske fornøyd.

Yellow diamond parfyme fra Versace


Sumptuous two tone maskara fra Estèe Lauder

 

Nå skal jeg snart gå å lage noe som er viktig å ha når du skal ta bilde! Du kan gjette hva det er!

 

Ny veske

Endelig kom veska som jeg har ventet på i over en måned. Ble ganske fornøyd med den, men den kunne vært litt større. Kostet rundt 400,-  og er fra H&M!

Loooove!

Hva syns du om den ?

New in

Har vært med mamma på byen idag. Vi har vært å kost oss på kafè og så har jeg funnet meg noe nytt. Senere skal jeg i bursdag til Hanne♥ Gleder meg!Genser og øredobber fra BIKBOK

Nytt i garderoben

Ja, da er det helg igjen. Har ventet på denne dagen i evigheter. Sove lenge, kos med venner og mye mer. Men ellers, har vært på bikbok idag å brennt enda mer penger. Får dårlig samvittighet hver gang jeg kjøper noe, men ikke denne gangen. har ønsket meg dette helt siden juni tror jeg å nå med det første har den kommet i butikken.

shorts fra Bikbok - 399,-

Imorgen kommer det noe jeg og søsteren min har ventet på en stund, dere kan gjette hva det er!!

Gårsdagens innkjøpAlt fra Bikbok

A cup of tea

Fikk en søt rosa tekopp av mamma idag. Syns at den er superssøt å kommer til å bruke den mye... Kommer ikke til å bruke den til te med det første (er ikke så glad i det) men kommer til å bruke den til pynt, kakao, vann osv. Elsker den♥

 

Hva syns du?

Nytt

armbånd fra CubusArmbånd fra Bikbok


Smykke fra Bikbok
Bikini (mørkeblå) fra Cubus

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013

, Eigersund

Hei Jeg er en jente på 15 år. på fritiden holder jeg på med fotografering, venner og mange andre ting. Lurer du på noe?? Mail: gukf97@hotmail.com


    Hei! Jeg heter Guro Fredriksen. Jeg er 16 år og kommer fra Egersund. Jeg liker å blogge om hverdagen, antrekk, fotografering og alt annet. Håper du liker den!

    + Legg meg til som venn

Kategorier

Blogg Dagens antrekk foto Inspirasjon Jul Meg Mote New in photoshoot Sminke & hår spørsmål Videoblogg

Arkiv

Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012


hits