Dagens antrekk

// Bukse - Cubus // Genser - Vero Moda // Jakke - B.young // Sko - Vagabond // Smykke - Bikbok //

Dagen i dag har vært helt grei. Har vært ganske fint vært og god temperatur. I dag har jeg og Hanne vært på treningsenteret. Har sprunget hele 11km. Er så utrolig deilig å tenke på at du har nådd målet ditt for dagen. Har jobbet med en fremføring nå som er på fredag, og er heldigvis ferdig. Har nesten ikke noe å gjøre utenom muntlig eksamen før ferien. Så rart at det bare er 3 uker igjen på ungdomsskolen. Blir både kjipt og helt fantastisk. Vil liksom ikke at klasse blir splittet igjen. Men godt er det å begynne med noe .

Hva har du søkt på vidergående til høsten?

Military & StripesJakke - Hanne sin (Nelly) // Topp - Bikbok // Bukse - Cubus // Sko - Converse Hva syntes du?

Denim and Green

Bukse - Dr.denim // Genser - Only // Denim vest - Gina tricot // smykke - tante sitt.


"hårstrikk" fra HMSå vil jeg takke fineste Hanne for videoen i sist innlegg!  Du er best♥

Hva syns du?

Skoleballet 2013

Var en kjempekjekk kveld i går. Skoleballet startet med polonese og linedans. Etterhvert var det noen fra skolen som sang, danset og spilte gitar. Alle var utrolig flinke! Så spiste vi pizza, danset og hadde kåringer. Ble ikke kåret til noe, men jeg ble nominert til lady og vennepar med Hanne.  Kjolen er forresten fra Vila!

Workout

Da jeg begynte i tiende klasse sluttet jeg på fotball. Istede begynte jeg å trene for meg selv. Det har gjort meg i bedre humør + at jeg føler at jeg får mere trening ut av det. Jeg er ikke den personen som er fornøyd med meg selv på noen steder, men kan også ha noen deler som jeg er godt fornøyd med. Men når jeg er på weheartit og sånne sider blir jeg så påvirket og motivert til å endre på selvtilitten min. Elsker å trene!
Dagens antrekk

// Parkas - Only // Bukse - Bikbok // Genser - Hanne sin // Veske - H&M // smykke - Bikbok // Sko - Converse //

 Har vært med Hanne til byen idag. Vi sto opp i 9 Tiden (!!) for å komme oss til byen for å spise frokost. Koselig ♥ Ellers gikk vi rundt i kikket  litt. Fant en genser som jeg er veldig fornøyd med. Viser den senere eller imorgen!

Hva syns du om antrekket

Me and my bestfriend

 

Hva syns du om bildene

Fredagskos

I natt ligger jeg over hos Hanne. Så vi har sett Norske talenter, laget nachos og koser oss med jordbær og chips. Skal prøve å poste innlegget av bildene senere!

Hva gjør dere i kveld? 

Dagens antrekk

//Bukse og genser - Bikbok// Skjerf - Hanne sitt //


Antrekk 21.09.2012

// Genser og bukse - Bikbok // Dongerivest - Gina Tricot // sko -Converse //

Hva syns du?

Dagens antrekk

Stikker til byen snart med Hanne , men har tatt noen outfitbilder til dere.  Har byttet mye fram og tilbake på antrekket men fant ut av det tilslutt.

// bukse og topp - Bikbok // Dongerijakke -Ginatricot // Sko - Converse //

Vi har forresten krøllt håret på hverandre idag, vises ikke så mye på bildene av meg men dere kan se Hanne sitt♥

Hva syns du ??

første skoledag

Tilbake på benken, endeløse timer og leksene rett i fanget. Skolen har startet å sommerferien er slutt.. Det føles som at ferien startet igår, å jeg kan nesten ikke vente til neste sommerferie. Men ja, skal ikke klage å si at skolen er forferdelig, for det er den ikke. Tipper at nesten alle  har startet på skolen i dag. Enten på ny skole eller starten på et  nytt år! Skoledagen min har gått i utdeling av bøker, friminutt og vanlig time. Men ellers, her kommer dagens Antrekk..


// Genser - Bikbok // Bukse - Bikbok // Sko - Converse (Vinrød) // Bandana - Glitter //
Hva har du gjort idag?

Dagens antrekk

Topp- Gina tricot(arvet av søskenbarn) // Shorts- BikBok // Klemme- Kapphal (?)


Hva syns du?

Dagens outfit

skjorte og shorts- bikbok // vest- Gina tricot


Hehe, ikke blogget på lenge ja.. Siste innspurt på skolen før ferie på fredag. Satser på at jeg er 100 % tilbake da. Ellers, har vært på klasseavslutning blant annet for å ta farvel med verdens beste lærer som vi ikke skal ha videre, trist til 1000....

 

Dagens antrekk

// topp og bukse -Bikbok // smykke- tante sitt // Øredobber- Nora // sko -Converse //

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013

, Eigersund

Hei Jeg er en jente på 15 år. på fritiden holder jeg på med fotografering, venner og mange andre ting. Lurer du på noe?? Mail: gukf97@hotmail.com


    Hei! Jeg heter Guro Fredriksen. Jeg er 16 år og kommer fra Egersund. Jeg liker å blogge om hverdagen, antrekk, fotografering og alt annet. Håper du liker den!

    + Legg meg til som venn

Kategorier

Blogg Dagens antrekk foto Inspirasjon Jul Meg Mote New in photoshoot Sminke & hår spørsmål Videoblogg

Arkiv

Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012


hits