Unposted photosDagen etter Hanne kom hjem fra Bulgaria var vi å hadde en photoshoot på stranda. Den ble ikke akuratt slik vi tenkte, meg jeg ble iallefalll fornøyd med noen av bildene. Har bare noen få på macen, siden vi tok disse bildene før jeg fikk den. Har redigert noen av dem som jeg vil dele med dere.

Hva synes dere?

Photoshoot; Flowergirls

Her kommer endelig photoshooten jeg og Karina hadde på hytta. Har brukt lang tid på å finne de jeg likte + redigering. Etter alt dette er jeg storfornøyd og jeg håper dere liker noen av dem dere også. Hva synes dere? hvilke bilder var finest? 

Hashtags

#fashion #tagsforlikes

Her er noen nye bilder som vi tok på moloen i går.  Va faktisk litt varmt, men vi frøs likevel. Imorgen skal vi ut på hytta, hvor vi ikke har tilgang til strøm eller internett. Men skal ta masse bilder der borte. Vi skal prøve på sånn levitasjon bilder. Nå sitter vi enda i pyjamas og skal spise cola gelè:)))

Hva synes du om bildene?

Unposted photos

Lovet dere å legge ut disse bildene idag. Tok dem sist søndag da det var superfint vært og en liten smule vårfølelse. Resultatet ble greit, men ikke helt fornøyd!

Hva syns du?

Photoshoot; Rock on!

Tok veldig mange bilder i går. Vi ble ganske fornøyd med bildene også. Har brukt lang tid på å redigere dem i photoshop. 

 

Hva syns du om bildene?

This weekend

Hallo allesammen!

Har ikke blogget på lenge, men skal ikke si noe. I helga var jeg med Hanne til Arendal (Tromøy) på besøk. Var kjepekoselig med bursdagsfeiring, fotografering og snø! Masse snø. Vi var ute med kameraene nesten med engang vi kom ut av bilen. Var kjempefint vær på lørdagen, så vi tok en photoshoot på sparket. Elsker lyset på dem!

Hva syns du om bildene? 

sneak peek

Var ute å tok litt bilder i det kalde været på lørdag. Har ikke fått redigert bildene enda, så jeg får heller legge dem ut hvis noen er interessert!

Mini shoot

La ut nesten samme innlegg igår men bildene var ikke redigert så. Men i dag har jeg brukt nesten 1 time på å redigere å litt sånn. Håper du blir fornøyd Hanne!

MINNER DERE PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN SOM JEG HAR. DERE KAN FINNE DEN HER (link)!!!!!!

 

Sneak peak

Har vært ute å tatt bilder med Hanne idag. Kommer bare en liten del av dem, men kommer flere senere i kveld!  Men ikke i svart/hvitt.Hva syns du om de så langt ? :)

Photoshoot #2

Har glemt å vise resten av photoshootene som jeg og karina tok i sommer.  Og siden jeg ikke har noe å blogge om så kan jeg like vel legge ut et par bilder. Har en til photoshoot av oss som jeg kan legge ut en annen gang hvis dere er interessert.

Savner den sommeren så sykt !!

 

Three gurls

Hei! Skulle egentlig blogge om dette igår men hadde ikke tid til det siden jeg var hos Sandra til klokken var 10. Men uansett. Igår var  jeg da med Sandra og Hanne  vi var nok en gang ute å tok bilder. Senere gikk vi til sandra hvor vi fikk se mopeden hennes. Ååå, gleder meg selv til å råne i byen. haha, neida.. men joda.

Hva syns du om bildene?

 

 

It's Autumn

 

Hva syns du?

 

Photoshoot #1
Hva syns du?

vil dere se de andre bildene?

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013

, Eigersund

Hei Jeg er en jente på 15 år. på fritiden holder jeg på med fotografering, venner og mange andre ting. Lurer du på noe?? Mail: gukf97@hotmail.com


    Hei! Jeg heter Guro Fredriksen. Jeg er 16 år og kommer fra Egersund. Jeg liker å blogge om hverdagen, antrekk, fotografering og alt annet. Håper du liker den!

    + Legg meg til som venn

Kategorier

Blogg Dagens antrekk foto Inspirasjon Jul Meg Mote New in photoshoot Sminke & hår spørsmål Videoblogg

Arkiv

Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juli 2013 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012


hits